2777
2789
عنوان

یعنی تو مهمونیا اینطوری هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 54 پست
دیگه باید تحمل کنی اضافه وزن هست ترک شکمم هست دیگه من کلا هفت۸ کیلو اضافه کردم دو سه تا ترک برداشت ش ...

اخه شما خوب بودی چیکار کردی ک فقط ۸ کیلو اضافه کردی چن بودی چن شدی 

میگن نباید وزن زیاد شه ک ترک نخوره شکم نه؟

من وقتی فهمیدم باردارم ۶۸ بودم الان ماه ۵ ام ۷۵ شدم بنظرت خیلی نیس؟ قدم ۱۷۰ 

میگم شاید خیلی ول کردم خودمو همش دراز میکشم وخوابم کسلم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه شما خوب بودی چیکار کردی ک فقط ۸ کیلو اضافه کردی چن بودی چن شدی میگن نباید وزن زیاد شه ک ترک نخور ...

اره زیاد اضافه کردی ماکارونی و برنج کم بخور اینا خودتو وزن میده فقط برا بچه بیشتر گوشت و مرغ و ماهی و تخم مرغ و گردو اینا بخور وزن میده به بچه 

من کلا به سختی وزن اضافه میکنم و زود کم میکنم کلی رژیم چاقی گرفتم تا رسیدم ۶۶ کیلو تو بارداری ۷۳ یا ۷۴ بودم 

که بعد زایمان کم کردم رسیدم ۶۷ کیلو قدم ۱۷۰ 

ولی لاغر نشون میدم خیلی 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شما خوب بودی چیکار کردی ک فقط ۸ کیلو اضافه کردی چن بودی چن شدی میگن نباید وزن زیاد شه ک ترک نخور ...

شکم ترک میخوره هر کاری کنی ولی بعضیا کم بعضیا زیاد من دوبار باردار شدم بار اول دو تا ترک افتاد زودم محو شدن بار دوم سه چهار تا که دارن کمرنگ میشن 

اره زیاد اضافه کردی ماکارونی و برنج کم بخور اینا خودتو وزن میده فقط برا بچه بیشتر گوشت و مرغ و ماهی ...

منم قدم ۱۷۰   من ازوقتی باردارشدم خیلی زود وزن اضافه میکنم نمیدونم چرا واقعا عجیبه برای خودمم الان وعده های من همون افطار وسحره ها.. ولی خب همونم ک میخورم میچسبه بهم چون  ضعف میکنم موقع افطار  روزه نیستم مثلا صبح ی سیب میخورم تا ظهر چایی واینچیزا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره زیاد اضافه کردی ماکارونی و برنج کم بخور اینا خودتو وزن میده فقط برا بچه بیشتر گوشت و مرغ و ماهی ...

منم قدم ۱۷۰   من ازوقتی باردارشدم خیلی زود وزن اضافه میکنم نمیدونم چرا واقعا عجیبه برای خودمم الان وعده های من همون افطار وسحره ها.. ولی خب همونم ک میخورم میچسبه بهم چون  ضعف میکنم موقع افطار  روزه نیستم مثلا صبح ی سیب میخورم تا ظهر چایی واینچیزا

شکم ترک میخوره هر کاری کنی ولی بعضیا کم بعضیا زیاد من دوبار باردار شدم بار اول دو تا ترک افتاد زودم ...

منم راحت میتونم کم کنم باکالری شماری 

شکم ترک میخوره هر کاری کنی ولی بعضیا کم بعضیا زیاد من دوبار باردار شدم بار اول دو تا ترک افتاد زودم ...

اخ اخ 🙃

پماد یاکرم هم میزدی ؟

منم قدم ۱۷۰ من ازوقتی باردارشدم خیلی زود وزن اضافه میکنم نمیدونم چرا واقعا عجیبه برای خودمم الان و ...

کلا تو بارداری حرکت روده ها کند میشه و جذب مواد غذایی بالا میره کمم بخوری باز وزن میگیری چند برابر حالت عادی 

تو خوراکت رو کم نکن فقط موادی بخور که مفیده برا بچه مثلا کباب بدون برنج بخور 

سبزیجات زیاد بخور این چیزا به خودت وزن نمیده زیاد

بعدم ۹۰ درصد باردارا چاق میشن طبیعیه نمیخواد فکرتو درگیر کنی 

نه من کرم و اینا نزدم شکمم کوچیک بود زیاد ترک نخورد 

حتی تو بیمارستان ماما از کوچیکی شکمم تعجب کرد 

اصلا معلوم نبود ۹ ماهه باردارم 

نمیدونم دلیلش چیه شکمم کوچیکه تو بارداری 

وزن بچه هامم زیاد نبود البته 

کلا تو بارداری حرکت روده ها کند میشه و جذب مواد غذایی بالا میره کمم بخوری باز وزن میگیری چند برابر ح ...

دقیقا همینطورع هرچی میخورم جذب میشه فقط منم قبل بارداری میگفتم فقط گوشت وسبزیجات میخورم ولی الان انقدر گشنمه تابرنج یانون همراه غذام نخورم سیر نمیشم اصلا یعنی یجوری ضعف میکنم ک حس میکنگ قش میکنم اگ نخورم 😂

اصلا نگران اضافه وزن نیستم بعدا کم میکنم فقط ازبابت اینکه میگن شکم ترک میخوره میترسم چون من اینطوری ک داره پیش میره ۱۵ یا ۲۰ کیلویی وزن اضافه میکنم 🙃🥲

واقعا خوشبحالت وزنت زیاد نشده وشکمت کوچیک مونده اینم ژنه لابد