2777
2789
عنوان

یعنی تو مهمونیا اینطوری هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 54 پست
چند وقت پیش جاریم دعوتمون کرد بنده خدا برنجش نپخته بود یعنی به حدی خشک بود که همه به زبون اوردن و چن ...

اینم ک شما گفتی دروغه خب  ک برنج خام رو بگی متوجه نشدم بعدا پشت سرت میخندن میگن  برنج خام وپخته روهم تشخیص نمیده

اینجوروقتا بگو ن بابا خوب بود  دستتون دردنکنه زحمت کشبگیدین

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ خودمم من ادم دایم الگشنه ایم همیشه گشنمه و مثل چی لاغر😁😁

خوشبحالت ک لاغری خخخ من نه لاغرم ن چاقم خداروشکر ولی قبل بارداریم خیلی کممم میخوردم الان یسره گشنمه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

واقعا منم بعد دیدن تاپیکا همش میگم مهمون منم داره پشت سر من همچین رفتاری میکنه؟

بخدا 

راضیم سال تاسال مهمون نیاد خونم 

چون خانواده شوهرم و خودم همینجوری هستن 

یبار دعوت کردم کباب پخته بودیم خودمون ،رفته بودن پشت سرم گفته بودن یه تیکه کباب بود دیگه اصلا سیر نشدیم 

درحالی که تا دلت بخاد خوردن مثل ندید بدید ها 

الان همه چی گرون وقتی کسی دعوت کرد ی جور غذا هم گذاشت باید ازش تشکر کنیم و نباید متوقع بشیم و اینکه فرهنگ ها و سلیقه عاااا باهم متفاوت 

همون خورشت کرفس گوشت داره توش ،، آلو ،، کرفس و ...گوشت و برنج ب قیمت طلا رسیده و ...

نباید انتظار داشته باشیم چند نوع غذا جلومون بذارن

حدیث داریم وقتی رفتیم خونه کسی با چشم بسته بیاییم بیرون 

یعنی ایراد نگیریم پشتشون حرف نزنیم و ...

نه خودش فهمید که برا اینکه ناراحت نشم گفتم متوجه نشدم چون خیلی تابلو بود

خب ولی دروغم لازم نیس ادم بگه فقط دوباره تشکر میکردین 🫠🙃البته نظرمنه ها

بخور بابا بزار بچه جوون بگیره😃

میخورم همش فقط ترسم از اضافه وزنه  الان ماه ۵ ام وزنم ۷۵ چخبره اخه ماهای بعدی چی میخاد بشه 

شکمم چی ترک واینا🫠🫠

میخورم همش فقط ترسم از اضافه وزنه الان ماه ۵ ام وزنم ۷۵ چخبره اخه ماهای بعدی چی میخاد بشه شکمم چی ت ...

دیگه باید تحمل کنی اضافه وزن هست ترک شکمم هست دیگه 

من کلا هفت۸ کیلو اضافه کردم دو سه تا ترک برداشت شکمم الان کم رنگ شدن 

باش دفعه بعد که برنجش نپخته بود فقط تشکر میکنم😂😂

😂😂🤣🤣🤣🫠