2777
2789
عنوان

میدونم خل شدم ولی واقعا میترسم💔

339 بازدید | 17 پست

بعد خیانت شوهرمو کلی بحث و دعوا، قرار شد برگردم خونم سه چهار روز باهم باشیم،، دیروز عصری اومدم، کلا یه حالی ام یه حال عجیب غریب و تو در تو، هم دلم انگار واسه خونم تنگ شده و بغض گلومو میگیره یاد خاطرات خوبم میوفتم تو گوشه گوشش، هم هی میگم من اینجا چیکار میکنم،، جایی که اصن معلوم نیس پاکه یا اون زنیکه آشغال پاشو گذاشته توش

به شوهرم یه حس خیلی بد دارم با اینکه میگه پشیمونم و هر کاری لازم باشه میکنم برا از نو ساختن،، ولی میگم چطور میتونم دوباره بهش اعتماد کنم؟ اعتماد کنم و باز از اینکارا کنه چطور میتونم بعدش یه دیقه هم زنده بمونم؟ یا اگه برگردمو اعتماد نداشته باشم چطور یه عمر با شک و تردید و بد دلی زندگی کنم؟ 

اگه برمم خودم خیلی راحت میشم، ولی پسر ۴۵روزم بی بابا میشه

از وقتی اومدم وحشت دارم از اینکه بهم دست بزنه، میترسم بخاد باهام رابطه داشته باشه،، من ازش چندشم میشه،، نمیتونم باور کنم به قول خودش رابطشون در حد چت بوده

اندازه همه دنیا خستم💔💔وقتی مینویسم ذهنم شفاف تر میشه🥲خوبه که اینجا هست

هیچی ازش نگرفتی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من هر کاری ک یکبار تکرار بشه مدتی بعد دوباره تکرار میشه 

اگه بر میگردی قوی برگرد و انتظار همچین چیزی هم داشته باش 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یه چیز میگم ولی واقعیته

تو تا آخر عمرت کنا این آدم همیشه و در هر لحظه این حسارو تجربه میکنی و بچت یه مادر افسرده نمیخواد گل

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه چیز میگم ولی واقعیتهتو تا آخر عمرت کنا این آدم همیشه و در هر لحظه این حسارو تجربه میکنی و بچت یه ...

خودمم به این نتیجه میرسم

ولی اطرافیانم میگن بچه پدر میخاد و...  منم میندازن تو شک برا تصمیم قطعی

حتی یه درصدم دلم راضی به برگشتن نیس، ولی پسرم...

نمیدونم چی بگم جای تو نیستم واقعا ولی به این فکر میکنم اگه من بودم دوس نداشتم بچم همچین پدری داشته باشه و تویی زندگی باشه ک من هیچ حسی به پدرش نداشته باشم راستش همیشه دوس دارم بچم عشقو از ما یاد بگیره ولاغیر 

چقدر درکت میکنم چقدر کیفهممت. حالا تو الان فهمیدی. یه بنده خدایی چند روز بعد عروسیش فهمیده بود و دست خودکشی زد. شوهره هم با وقاهت گفته بود از قبل تو باهاش بودم بتوهم ربطی نداره. بیچاره کلی کتک خورده بود. میگفت بخاطر اینکه بابام سکته نکنه بهش نگفتم. دفعه دوم تماسشو با دختره دیده بود. شوهره قول طلا داده بود ولی اینقدر بازم زده بودش و خانواده همسرش خواهش کرده بودن طلاق نگیره. بیچاره نمیگذاره بچه دار بشه میگه میترسم. میگه هر شب کارم گریس. درک نمیکنم. وسط خنده گریم میگیره. میگفت شوهرش تو صحن امام رضا قول داده بهش. کلی قسم خورده. بعد چند وقت یکم آروم تر شده بنظر منم ولی همچنان چشاش غم داره. میگفت روش یه حساب دیگه باز کرده بودم

هنوز قبول نکردم بمونمقرار شده فقط چند روز پیش هم باشیم تا بچه رو ببینه و حرف بزنیم💔

گول نخوری خواهشا. ـادمی که خیانت کنه بار دومم خیانت مسمنه به راحتی نبخش. بگو هر چی داری باید به نام من باشه. کارت بانکیت دست من باشه. سیمکارتتو مباندازی دور. سیمکارت به نام من مبخری. اسن خونه رو عوض میکنی. اگر نه اورد بدون که بازم خیانت میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمیدونم چی بگم جای تو نیستم واقعا ولی به این فکر میکنم اگه من بودم دوس نداشتم بچم همچین پدری داشته ب ...

مام قبلا خیلی لیلی مجنون طور بودیم🥲فک میکردم بچم خیلی قراره خوش بگذره بهش ولی نشد💔

اینجا واقعا هیچکدوم از ما شناختی نسبت به همسرتون نداریم واقعا بعضی مردا خودشو نو جمع میکنن‌میچسبن به زندگی بعضیاام‌نه خودت بهتر میشناسیش من خودم وقتی پسرم شش سالش بود خیانت بد دیدم خیلی بد ولی بخاطر بچم فقط مث همخونه باهاش موندم تا الان که پسرم۱۱سالشه خیلی سختی تنهایی کشیدم تحقیر شدم ولی نگا بچم که میکنم پشیمون نیستم از موندم شاید باجداشدن من الان وضعیت بدی داشت 

اینجا واقعا هیچکدوم از ما شناختی نسبت به همسرتون نداریم واقعا بعضی مردا خودشو نو جمع میکنن‌میچسبن به ...

شوهرت بازم خیانت کرد؟ 

آخه میدونی من قبلنا خیلی زیاد بهش اعتماد داشتم هر حرف و کاری رو ازش قبول میکردم یه جورایی میشه گف ساده و بی سیاست بودم

الان خیلی بهم میگه پشیمونه و گریه شو حتی دیدم کسی که واقعا مغرور بود،، ولی میگم نکنه باز داره کلاه سرم میره،، راستش قابل باور نیس برام

مام قبلا خیلی لیلی مجنون طور بودیم🥲فک میکردم بچم خیلی قراره خوش بگذره بهش ولی نشد💔

عزیزم یه چیزی طبق تاپیکات بگم 

تو خیلی لیلیلی به لالای این آقا گذاشتی ک به اینجا کشیده شده در زمان بارداری و استراحت مطلق بودنت چرا باید به فکر رابطه و میل ایشون باشی؟قبول کن ک پتانسیل خیانت داشته و کلا باردار شدن از آدمی ک نمیتونه تحمل کنه اشتباهه واقعا من حتم داره دوران بارداریت آنقدر حساسیت خرج دادی سر این موضوع ک باعث شده به این راه بره خودشو توجیح کنه با اینکه تو الان نمیتونی و قول میدم این موضوع واسش همین الانشم عادیه 

باور کن من الان دو ماهم الکی با شوهرم رابطه نداشته باشم بازن مث پروانه می‌چرخه دورم آدم سردی هم نیست ها می‌دونی چرا؟چون بهش یاد دادم غریزه اون با غریزه حیوانات فرق داره و باید توی رابطه فکرش من باشم نه خودش 

عزیزم کلا مسیر و اشتباه رفتی 

عزیزم یه چیزی طبق تاپیکات بگم تو خیلی لیلیلی به لالای این آقا گذاشتی ک به اینجا کشیده شده در زمان با ...

میدونم، خیلی خیلی سادگی کردم

اصن حس میکردم فرشته ای چیزیه، همه فکر و ذکرم شده بود اون بعد ازدواج، همه رو ول کرده بودم

الانم خیلی میگه پشیمونم و اشک میریزه، ولی حس میکنم باز داره کلاه میره سرم

دیگه نمیخام ساده و اسکل باشم