2777
2789

سلامم من تواین چندسالی ک وارد خانواده همسرم شدم اوایل سعی کردم ب همشون نزدیک بشم از تلفن و هدیه و خلاصه همه چی،اما برعکس بی احترامی دیدم،بی محلی دیدم،منو تو اکثر مهمونیاشون تنها میذاشتن همشون پا میشدن میرفتن تو آشپزخانه یا اتاق،امسال عید خونه مادرشوهرم رفتارای بهتری داشتن اما خب من بخاطر رفتارای گذشتشون دودلم چون ادم درونگرا و حساسیم هستم،خونه مادرشوهرم رفتم ولی نمیدونم خونه دوتا خواهرشوهرام مهمونیشونو برم یا ن،ازطرفی میترسم باز اذیت بشم ازون طرفم میترسم نکن بدتر دوری بشه اما متاسفدنه تو اکثر مهمونیاشون حالمو گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میکنی غرورت حفظ کنی. منم مثل خودتم و در جواب حرفی که بشما زدمو بهم میزنن.

خواهر شوهرام دعوت کردن پارسال رفتم امسال یلدا رفتم خیلی بد گذشت بهم اما خونه مادرشوهرم جمعه رفتاراشون خوب بود الان نمیدونم برم یا ن،ازطرفی میگم کم بیینن منو احترامم بیشتره ازون طرف میگم نکن بدتر دوری بیوفته،ازون طرف میگم چ خاکی بریزم پشیمون نشم😂

خواهر شوهرام دعوت کردن پارسال رفتم امسال یلدا رفتم خیلی بد گذشت بهم اما خونه مادرشوهرم جمعه رفتاراشو ...

دور از جون عزیزم. بنظرم دعوت کردن برو احترام بگذار. دست پرم برو. شیرینی شکلاتی چیزی. یکمم زبونتو خوش کن. یه رمز موفقیت بهت بگم. ببین مادرشوهرت با کدو بچه هاش رابطش بهتره توهم با همون گرم بگیره و محبتش کن بیشتر. خودبخود عزیز تر میشی

دور از جون عزیزم. بنظرم دعوت کردن برو احترام بگذار. دست پرم برو. شیرینی شکلاتی چیزی. یکمم زبونتو خوش ...

متاسفانه تو یه ساختمونیم اگ باز نزدیک بشم صمیمی بشم هرروز میخوان پاشن بیان خونمون،مشکلم یکی دوتا نیس ک

متاسفانه تو یه ساختمونیم اگ باز نزدیک بشم صمیمی بشم هرروز میخوان پاشن بیان خونمون،مشکلم یکی دوتا نیس ...

خب پس یکی دوبار شو رد کن.سعی کن تو زودتر بری اونجا تا اونا فرصت آمدن نکنند. گاهی تو جمع بگو با دعوت میرم جایی دوست دارم با دعوت بیان خونم. البته اگه برات دردسر نمیشه و بعد سواستفاده نمیکنند