سلامم من تواین چندسالی ک وارد خانواده همسرم شدم اوایل سعی کردم ب همشون نزدیک بشم از تلفن و هدیه و خلاصه همه چی،اما برعکس بی احترامی دیدم،بی محلی دیدم،منو تو اکثر مهمونیاشون تنها میذاشتن همشون پا میشدن میرفتن تو آشپزخانه یا اتاق،امسال عید خونه مادرشوهرم رفتارای بهتری داشتن اما خب من بخاطر رفتارای گذشتشون دودلم چون ادم درونگرا و حساسیم هستم،خونه مادرشوهرم رفتم ولی نمیدونم خونه دوتا خواهرشوهرام مهمونیشونو برم یا ن،ازطرفی میترسم باز اذیت بشم ازون طرفم میترسم نکن بدتر دوری بشه اما متاسفدنه تو اکثر مهمونیاشون حالمو گرفتن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم مثل تو هم و توی بیشتر مهمونی ها که همسرم میبینه بقیه اتاق یا آشپزخونه جمع شدن یا نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم پیشم میشه و بحرف میگیرتم. ولی غیر اینصورت برام سخت میشه چون آدمی نیستم که خودمو قاطیشون کنم . دعوتی ها رو هم اکثرا میرم مگر توی جمع کسی باشه که حس کنم حالم گرفته میشه ولی بدون دعوت صابخونه اصلا نمیرم .
عزیزم منم مثل تو هم و توی بیشتر مهمونی ها که همسرم میبینه بقیه اتاق یا آشپزخونه جمع شدن یا نمیتونم ب ...
من هیچوقت بدون دعوت نمیرم عزیزم امسال باخودم عهد بستم دعوت کنن هم نمیرم چون یبار تحویل میگیرنت یبار نه آشکارا بی احترامی میکنن حالا دوتا خواهر شوهرام دعوت کردن دودلم برم یا ن،همش یاد برخورداشون میوفتم،
اگه نری کم کم حسابت نمیکنند خب و حسشون نسبت بهت بد میشه برو یه شب که هزار شب نمیشه
متاسفانه همه ادما مثل هم نیستن،من اوایل ازدواجم رفتم و ادم حسابم نکردن،سمتشون قدم برداشتمو قدممو جواب ندادن،برای همین راجب لااقل خانواده شوهر من اینا جواب نمیده،