2777
2789
عنوان

همه ی مهمونیای خانواده شوهرو میرید یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 35 پست

قبلا بله بعد یه بحثی که پیش اومد یکی درمیون میریم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرام دعوت کردن پارسال رفتم امسال یلدا رفتم خیلی بد گذشت بهم اما خونه مادرشوهرم جمعه رفتاراشو ...

اگه نری کم کم حسابت نمی‌کنند خب و حسشون نسبت بهت بد میشه برو یه شب که هزار شب نمیشه

اگه نری کم کم حسابت نمی‌کنند خب و حسشون نسبت بهت بد میشه برو یه شب که هزار شب نمیشه

قبلا ک ما میرفتیمم حسابمون نمیکردن والا ازبس خاهرشوهرا حسودن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم منم مثل تو هم و توی بیشتر مهمونی ها که همسرم میبینه بقیه اتاق یا آشپزخونه جمع شدن یا نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم پیشم میشه و بحرف میگیرتم. ولی غیر اینصورت برام سخت میشه چون آدمی نیستم که خودمو قاطیشون کنم . دعوتی ها رو هم اکثرا میرم مگر توی جمع کسی باشه که حس کنم حالم گرفته میشه ولی بدون دعوت صابخونه اصلا نمیرم . 

عزیزم منم مثل تو هم و توی بیشتر مهمونی ها که همسرم میبینه بقیه اتاق یا آشپزخونه جمع شدن یا نمیتونم ب ...

من هیچوقت بدون دعوت نمیرم عزیزم امسال باخودم عهد بستم دعوت کنن هم نمیرم چون یبار تحویل میگیرنت یبار نه آشکارا بی احترامی میکنن حالا دوتا خواهر شوهرام دعوت کردن دودلم برم یا ن،همش یاد برخورداشون میوفتم،

متاسفانه همه ادما مثل هم نیستن،من اوایل ازدواجم رفتم و ادم حسابم نکردن،سمتشون قدم برداشتمو قدممو جواب ندادن،برای همین راجب لااقل خانواده شوهر من اینا جواب نمیده،