2777
2789

احساساتم رو نابود کرده

غرورمو شکسته

خنده دار نیست اینکه دلتنگش میشم اشک میریزم.

اون میخواد منو طلاق بده طلبکارمم هست که نمیتونم باهات زندگی کنم

یعنی حال منم خوب میشه😭😭😭

شاید چون وابسته ش شدی 

منم اینجوریم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه اون میخواد طلاقت بده حداقل بلاتکلیف نیستی 

منکه طلاقم نمیده چی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

همچین بلاتکلیف موندم که هیچکاری نمیتونم بکنم..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه مدت اینجوری میگذره اما بعداً از خودت تشکر می کنی که دوام آوردی و از دلت پاکش کردی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

صبر کن صبر. چون دقیقا همون کسی آرومت میکنه که دلتو رنجونده. اون قلقتو بلده و تو وابستش شدی. چون این تو با اون فقط تجسم کردی. 

شب دراز است و قلندر بیدار. اوایل جدایی زن ناراحته. روانش بهم ریخته و گریه میکنه ولی مرد دیر یادش میفته. چندین ماه میگذره و بعد تنهاییش یادش میاد. الان هر طور شده میخواد بره و به هیچ چی فکر نمیکنه. کم‌کم دورش خلوت شد فکر میکنه. مخصوصا اگه خیانت باشه و بره کمکم مقایسه ها شروع میشه و نابودش میکنه تو فقط بسپار بخدا پیگیرش نباش. یروزی باد خبرشو برات میاره

باز خوبه اون میخواد طلاقت بده حداقل بلاتکلیف نیستی منکه طلاقم نمیده چی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️همچین بلا ...

ازدواج دوممه 

اره منم از بلاتکلیفی متنفرم 

مهریه م خیلی کمم گفتم نده هم مهم نیست فقط از بلاتکلیفی در بیام بتونم خودمو پیدا کنم

اره وابسته شم یعنی خوب میشم

آره زمان بگذره خوب میشی 

میدونی هم که چه بهتر. بیخیال باش. ولی تا میتونید زندگی کنید اگه برات مقدوره

خیانت کرده طلبکارمم هست میگه چرا زنگ زدم به دوست دخترش

تا حالا چندین بار به شیوه های مختلف اسیب روحی بهم زده 

میگه طلاقت میدم گفتم به درک صبح قرار شده بره درخواست بده