2777
2789
عنوان

بهشون بگم چرا پولم و برداشتین

101 بازدید | 17 پست

والدینم و میگم 

کم مونده 18 سالم بشه بهم خرجی نمیدن اصلا و همش برا پسرشون خرج میکنن و منم همش میگم چرا این کار و میکنید 

برا داداشم همش خرج میکنن به من میرسه ندارن و باید صرفه جویی کن و چک دارن و بدهی

حالا تازه فهمیدم که قبل عید برام هفتصد و خورده ای سهام واریز کردن بهم گفتن واریز نشده 

بعد تو عید بابام بهم سیصد تومن داد مامانم هم سیصد تومن داد منم اونقدری تو شوک بودم که نمیتونم تایپش کنم که اینا خرجی من و قطع کردن چطور شد یهو بهم پول دادن 

نگو سهام و خودم و کمتر کردن و دادن بهم هنوز اولش 300 تومن میدادن دوتایی دیدن من باهاشون حرف نمیزنم و قهرم و میگم که فرق میزارین و خرجی نمیدین هرکدوم 300 دادن 

کارتم دستشون که پول میزدن و برمیداشتن اینا که مالیات نیافته بهشون و وضعیت مالی خوبی هم داریم 

بهشون بگم چرا این کار و کردید یا بیخیال بشم و به ناراحتیم ادامه بدم تا مستقل بشم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

باید بگی. کودتا کن. سلیته باش. یعنی چس به تو رسیدنی دریا خشک میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگی. کودتا کن. سلیته باش. یعنی چس به تو رسیدنی دریا خشک میشه

نمیدونم اخه بگم چیکار میتونم بکنم برا داداشم هرجوری خرج کنن مامانم خودش طلا بخره به من رسیدنی نداریم و چک داریم بابام بهم گفت مگه تو مارو بخاطر پول دوست داری و بهم خیلی برخورده بود و ناراحت شده بودم 

نه بابا ولشون کن البته یارانه و سهام شما شده یه تومن ، اونها ۶۰۰ بهت دادن، خوبه دیگه

بهم گفتن سهام نریختن و خرجی نمیدن 

سیصد رو هم هرکدوم مثلا عیدی دادن 

باید ول کنم ول نکنم چیکار کنم فوقش میشنون و میندازن پشت گوش 

ناراحتیش برا من میمونه 

کاش حداقل اینجا نمیدیدم سهام ریختن و به خیال خام خودم که بهم عیدی دادن خوشحال میبودم که بلاخره بین من و پسرشون فرق نزاشتن

نمیدونم اخه بگم چیکار میتونم بکنم برا داداشم هرجوری خرج کنن مامانم خودش طلا بخره به من رسیدنی نداریم ...

بگو شما منو به دنیا اوردین وظیفتونه  همه جوره منو تامین کنید. به خواست خودم دنیا نیومدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بگو شما منو به دنیا اوردین وظیفتونه همه جوره منو تامین کنید. به خواست خودم دنیا نیومدم

دختر عمم یه همچین جوابی به مامانش داده بود بابام یه واه واهی میکرد که بچه رو ببین اینقدر خرج داره برا باباش تازه اینقدرم زبون داره و بی تربیته

حرف بزنم مامانم میگه همش جواب بزرگتر رو بده 

دیگه زیادی حس میکنم که تو این خانواده و تو این شهرو کشور و کره زمین اضافی ام 

درک نمیکنم هدف خدا از افرینش من چی بوده تا همه دق دلی هاشون رو سر من خالی کنن و بهم اهمیت ندن 

همش شدم کسی که دنبال توجه و محبت و تشویق شدنه حرف گوش کن تر از من تو این دنیا نبوده و نیست براشون 

صبح تا شب تو خونه ام بیشتر از خودم به نمراتم اهمیت میدن گوشی و گفتم بفروشن برام لپتاپ بگیرن لپتاپم خراب از اب دراومده و پر پر میزنه و منم همینجوری نگاه میکنم مامانم میگه هنوز بزار ببینیم بعد چند ماه نتیجه کنکورت چی میشه اگه نتیجت خوب شد تعویض میکنیم منم گفتم نمیخوام عوض نکنین و کلی غصه خوردم بعد خرابی لپتاپ من رفته کلی برا خودش النگو خریده نمیگم نخره خودش کار میکنه ولی خب منم این زندگی رو نخواستم اگه قراره فقط بهم غذا بدن و بعضی وقتا لباس بخرن من میرفتم پرورشگاه هم اینا رو میدادن بهم 

تنها ارزوم الان اینه که مستقل بشم ولی نمیدونم میشم یا نه و یا چطور این کار و بکنم

دختر عمم یه همچین جوابی به مامانش داده بود بابام یه واه واهی میکرد که بچه رو ببین اینقدر خرج داره بر ...

حق داری دختر. بهشون بکو باید فلان مقدار به من ماهیانه بدید. اگر ندید خودم به فکر میافتم.. 

حق داری دختر. بهشون بکو باید فلان مقدار به من ماهیانه بدید. اگر ندید خودم به فکر میافتم..

میگن نمیدیم یه بار گفتم خودم کار میکنم خندیدن

درستم میگن حالا کو من  کنکور شاید قبول شم و شاید هم نشم 

به من زیر 18 سال بدون سابقه ای کی کار میده اونم یه شهر کوچیک که سرپرست خانوار هاش بزور کار پیدا میکنن

میگن نمیدیم یه بار گفتم خودم کار میکنم خندیدندرستم میگن حالا کو من کنکور شاید قبول شم و شاید هم نشم ...

بکو دس یه اون پسرتونم حق ندارید بدید. فقط پدر و مادر نیستن مه به گردن فرزند حق دارن. فرزند هم به گزدن پدر و مادرش حق داره 

میخوای مستقل بشی گتکور بزن به شهر دیگه ار خانواده جدا باشی. همونجا هم کار نیکه وقت گیر بیار 

بکو دس یه اون پسرتونم حق ندارید بدید. فقط پدر و مادر نیستن مه به گردن فرزند حق دارن. فرزند هم به گزد ...

خیلی وقته دارم اعتراض میکنم اثری نداره بیخیال شدم باز دنبال پسرشون خرجی هاش و میدن حالا من با جمع کرده های خودم چند مدت یکبار یه چیزی سفارش بدم مامانم دود از کلش بلند میشه که وای سفارش داده و فلان حالا اون خرجی ام مدت ها میشه قطع کردن  

اتفاقا پدرم هم این و گفت که مشاور میگه(بچه هیچ حقی نداره) 

[QUOTE=376441469]خیلی وقته دارم اعتراض میکنم اثری نداره بیخیال شدم باز دنبال پسرشون خرجی هاش و میدن حالا من با جمع کر ...[/QUOTتو هم بگو گفته بچه نگقته دختر ـداداشت چند سالشه؟ مجرده؟ 

[QUOTE=376441469]خیلی وقته دارم اعتراض میکنم اثری نداره بیخیال شدم باز دنبال پسرشون خرجی هاش و میدن ...

به کارشون بیاد بچه ام به کارشون بیاد دیگه بزرگ شدم هر کدوم رو هر لحظه ترجیح بدن میگن 

داداشم ۷ سال ازم کوچیکتر و خیلی بی تربیت و بی احترامم هست درحالی که من از همون اول بهش بی احترامی نکردم و حتی خرجی هام و جمع میکردم براش کادو می‌گرفتم همین پارسال پونصد دادم براش بسته لوازم گرفتم مغز ندارم دیگه 

پارسال خواستم با جمع کرده های خودم دوتا لیوان هدیه بدم به مامان و بابام ،مامانم اونقدری حرف گفت و ناراحتم کرد که نگم 

بهشون کلی هم گفتم که سهام من و چرا برداشتین اصلا انگار نه انگار با اینا هستم خرجی نمیدن سهامم برداشته بعد باز انکار می‌کنه با هر هر و کر کر میگه نریختن سهام مرده ها رو ریختن

دیگه نمیگم وقتی نمیدن چیکار کنم