2777
2789
عنوان

بهشون بگم چرا پولم و برداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 17 پست
به کارشون بیاد بچه ام به کارشون بیاد دیگه بزرگ شدم هر کدوم رو هر لحظه ترجیح بدن میگن داداشم ۷ سال از ...

دختر برو پیگیری کن یگو سهام عدالت و یارانه رو جدا میخوام. بهشونم چیزی نگو. خانواده  ت معلومه پسر پرشتن. فقط حواشت باشه اگر خواستتی ازدواج کنی یا طناب اینا نری تو چاه که قشنگ معلومه براشون مهم نیست دامادشون کی باشه. هر کی باشه متاسفانه کمترین حماست عاطفی و مالی از دخترشون نمیکنن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دختر برو پیگیری کن یگو سهام عدالت و یارانه رو جدا میخوام. بهشونم چیزی نگو. خانواده ت معلومه پسر پرش ...

ازت خیلی ممنونم که باهام حرف زدی

میدونی بابام تنها کسیه که پشتمه ولی با اونم که حرف میزنم انتظاراتش رو میبینم که مثلا من به فلان شغل برسم شاید براش مهم باشم ولی پسرش و بیشتر از من دوست داره و یکمی ام خسیسه 

نمیتونم یارانم و یا سهامم رو جدا کنم پدرم تا حال اجازه نداده که تنهایی بیرون برم به عقیده خودش ازم محافظت میکنه ولی بدجوری بهم صدمه زده هیچ دوستی ندارم هیچ کسی رو ندارم که حتی باهام حرف بزنه 

هو ش مصنوعی شده دوست صمیمیم 

گوشیم سالی یکبار هم یکی زنگ نمینه 

شدم یه درونگرایی که تو مراسمات هم یه گوشه تنهایی میشینم 

فکر میکنم خیلی بدبختم ولی باز نمیتونم کلاس که میرفتم همه مشغول صحبت و اینا من تک و تنها یه گوشه از بس بابام میگفت دوست اینه و خوب نیست و همه چی باید یه دلیلی داشته باشه اونم مهم باشه و مربوط به درس باشه 

خسته شدم از روزای تکراری و تنهاییام

باز بیخیال میشم و خنده های مصنوعی 

فکر میکنم زیادی هیچکس بهم اهمیت نمیده و افکاری که دارم یا احساساتی که دارم برای کسی مهم نیست برعکس من برا بقیه اینجور نیستم یا حداقل تلاشم رو میکنم 

همین الان اگه مالی داشتم اونارم شریک میکردم ولی همینقدر هم ندارم که مستقل بشم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازت خیلی ممنونم که باهام حرف زدیمیدونی بابام تنها کسیه که پشتمه ولی با اونم که حرف میزنم انتظاراتش ر ...

ناراجت شدم برات ـنمیشه که هیچ جا نری و نزارن با هیشکی معاشرت داشته باشی ـبا طرز  فکرشون بجنگ ـبرو کلاس اموزشی ـاللن دوره  ای نیست که دختر بمونه تو پستوی خونه  بعد هم انتظار  داشته باشن اداب معاشرت و رازهای یه زندگی موفق رو  بلد باشه. اگر کسی از اقوام هست که پدر و مادرت باهاش رودر بایستی دارن باهاش مطرح کن. اینجور نمیشه که اخر میشی یه ادم افسرده منزوی  که هیچ سواد رابطه نداره ـتو همین  شهر خودتون دنیال کار  بگرد و برو. ـیه مدت غر میزنن حرف میزنن اما درست میشه. بابای منم افکار قدیمی داشت که دحتر اینجور دختر اونجور ولی وقتی بازنشیته شد و مغازه زد و تیپ دخترها و زنهای اجتماع رو دید. تازه فهمید از موضع کهنه و پوسیده خودش باید کوتاه بیاد. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏