2777
2789

یکی از کاربرا یه کامنت گذاشته بود که به نظرم خیلی حق بود. کپی پیست ش میکنم:

"بعضیا وقتی باردار میشند میخواند تمام عقده های زندگیشون را توی اون ۹ ماه با لوس بازیاشون خالی کنند. اینا از بس بی توجهی کشیدند این ۹ ماه واسشون پادشاهیه.

بارداری سخته و قبول دارم به خصوص با ویار سنگین چون خودم تجربه اش را دارم ولی دیکه مشخصه کی داره عقده خالی میکنه کی واقعا اذیته."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگه خدایی مخصوصا اوناییکه میان اینجا میگن از خونه همسایه بوی غذا میاد یا نصف شبی باید بری از غار واسشون برف پیدا کنی،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یکی میگفت نمیتونی مهمونی نگیر و زن حامله اذیت نکن یعنی ترکیدم از خنده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من اصلا ادایی نبودم یه بار با ماشین از شهرکرد تا اصفهان رفتیم خواهرشوهرای آویزونمم اومدن یعنی ۱۰ نفر چپیدزم تو ماشین تا رسیدم حالم بد شد رفتم یکم دراز بکشم تو اتاق پسر خواهرشوهرم مجرده هنسن خودم بود میگفت این داره ادا میاد !!پسره خاله زنک

این جور آدما تو خونه مامان و باباشون لوس گری نکردند میخام تو بارداری تلافی کنند بدبخت اون مرد😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

پسرخاله م کل زمستون و تو سردخونه ها دنبال گیلاس می گشت هر چی هم فریز شده و کمپوت واسه خانوم حنایی میبردیم میگفت نه فقط گیلاس تازه درشت 😌

😐🥴

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم