2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زن باردار لوس و ادایی👇👇👇👇👇🤐🤐🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 27 پست

من الان 5ماهمه باردارم

اوایل گوشت مرغ بدم میومد ولی مهمونی دعوت میشدیم مرفتم مرغ نمیخوردم برنج با اب مرغ میخوردم لذت میبردم

این چندماه کلی سالاد که توش هویج خوردم شیرینی زعفرونی خوردم  بخداهیچ بچه ای با چندتا رشته هویچ تو سالاد لب شکری نشده یا زعفرونم میگن بده  بچه سقط میکنه منظورشون غلیظ نه یه ذره  تو حجم غذا 

هرجام میرم ظرف میشورم و.... امسالم خونه تکونی کردم

بعضیا فقط از بارداری لوس بازیشو دارن

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

دختر من مطلقا کباب نمیخوره.دوست نداره.خونه خودمون کباب باشه برای اون چیز دیگه درست میکنم.این هفته کلا مهمون بودیم و همشون بلااستثنا کباب داشتن.دخترم تو همشون فقط یکم سوپ خورد.برنج و گوجه خورد مودبانه تشکر کرد و گفت ممنون خیلی خوشمزه بود و کشید کنار و دختر من فقط ۱۴سالشه.زنی که شعورش اندازه بچه ۱۴ساله نیس که بدونه چجوری رفتار کنه تو یه مهمونی اصلا بچه دار شدنش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماحامله شدیم همچیم خوردیم  من ویارم شله زردبود هیچ کس نگفت  نخور یاسرحاملگی اولم ازبس زرشک تازه میخوردم خونم میفتادحالم بدمیشد فقط ازبومرغ متنفربودم   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

البته من موافق نيستم، عقده كجا بود؟ اينا وقتي توي بارداري نازكش دارن حتما قبلا هم داشتن، نه مثل من كه شوهر نفهمم گفت از شرايطت سواستفاده نكن كثافت

اما بله خانماي ايراني از همون روزي كه بيبي چك مثبت ميشه هنوز هيچي نشده دست ميزارن پشت كمرشون گشاد گشاد مدل حاملگي راه ميرن😂😂😂😂يكيو ميشناختم كه حتي نميدونست حامله أست رفته بود چكاپ اونجا دكتر بهش گفته بود حامله اي اينم در لحظه افتاد به كمردرد و تهوع و غش و ضعف و هاي بياييد منو با تخت روان ببريد!!!! لامصب تو تا نيم ساعت پيش كه نرمال بودي لهنتي!😂😂😂😂

پسرخاله م کل زمستون و تو سردخونه ها دنبال گیلاس می گشت هر چی هم فریز شده و کمپوت واسه خانوم حنایی می ...

خب شاید ویارشو داشت من ویار سیب و هلو داشتم وای صبح صبحانه ام اینا بود😂 سیرابی و کله پاچه هم وحشتناک دوست داشتم ولی خب اگه نبود هم مشکلی نبود حالا بچه ش خوشگل شد؟

اره واقعا 

من نه ماه بارداریم نسبت ب مرغ ویار داشتم اصلا نمیتونستم نگاش کنم اگرهم جایی دعوت میشدیم حتی اگر ی نوع غذا بود من از سس مرغ و سیب زمینی سرخ شده کنارش برا خودم میکشیدم میزبان ک گناه کرده منو دعوت کرده براش ادا اصول هم بیام اون خانم واقعا بیشعور بود استارتر اون همه زحمت کشیده بود میتونست از ی غذا بی سرو صدا بخوره من نمیدونم چرا اینا باید بارداریشون رو بکنن تو چشم همه😂 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

خب شاید ویارشو داشت من ویار سیب و هلو داشتم وای صبح صبحانه ام اینا بود😂 سیرابی و کله پاچه هم وحشتنا ...

اره دیگه ویارش بود اما اینکه پیدا نشه و باز طرف و مجبور کنی بره هرطور شده پیدا کنه خیلی زشته تو همین تهران که پیدا نشد شوهرش رفت کیش براش آورد😐 اره عوضی خیلی خوشگله 🤭 به هیچکدوم نکشید شبیه گیلاسه😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

این که ایشون گفت بیشتر به نظر میومد انسانیتش وقتی باردار شده از دست داده وگرنه یه انسان می‌فهمه جای ادا اصول در آوردن  ناز کردن کجاست بی احترامی کردن چیه ،زحمت کشیدن چیه  

والا هویجاینجا شنیدم زن داداشم موقع بارداری چن کیلو جن کیلو هویج میخورد یعنی میخرید هوونجا مینشست و میخورد اسمشو گزاشنه بودیم خرگوش خداروشکر بچش هیچ مشکلی نداشت مثل ماه بدنیا اومد