2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم رو کتک زدن انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 81 پست
دخالت نکن.فردا روز دیگه نمیتونی از زندگیت بیرونش کنی.شوهرت هم میگه خودت گفتی بیارش

خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذات یه عده از خانما رو اینجا دقیقا میتونی ببینی، فقط و فقط به فکر آسایش و راحتی خودشون هستن.

بحث ذات نیس 

چون اون دختر بی کس و کار نیس تهش پدرش راهش میده 

بعدم اگه خدای نکرده چار روز دیگه اتفاقی تو خونه آدم واسه اون خانم یا بچش بیفته دیگه تا قیامت ول کن آدم نیستن!!!

ذات یه عده از خانما رو اینجا دقیقا میتونی ببینی، فقط و فقط به فکر آسایش و راحتی خودشون هستن.

لابد تجربه کردیم و چوبشو خوردیم که همچین نظری دادیم 😐🖐️ به ذات که ربط نداشت ولی واکنش آدمها رو رفتار حال و گذشته ی افراد درست میکنن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله

آره این کار رو بکن با پدر شوهرت صحبت کن بگو گناه داره اونم مادره دلش نمیاد بچشو ول کنه بیاد به هرحال دخترته از گوشت و خونته دلت میاد غصه بخوره و آواره بشه؟

با پدر شوهرت حتما صحبت کن اما کاری به شوهرت نداشته باش

هر طور خودت می‌دونی.خدا خیرت بده

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

اومدم بگم از ی زن حمایت کن و... 

ولی میفهمم پاش تو خونت باز شه، زندگیت خراب میشه. 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

از نظر احساسی تحریکش کنین بگو خودش پشیمونه و روش نشده که رفته اونجا مگه غیر شما کیو داره تو این موقعیت شما باید حامی باشین کمکش کنین با یه بچه سربار خونه فامیل بشه نمیگن پدر و برادرش هست خونه مردم میمونه

خب همون دیگه..خیر ببینی خیلی سخته بی پناهی..یچند روزی باشه تا راضی شدن پدر شوهرتون..حداقل بخاطر بچه کوچکش..خدا خودش عوض شو بهتون میده