باما هم قهر بود با باباشم قهر بود مادرشم فوت کرده مجبور شده رفته خونه دایی شاید انروز فردا بیارن ولی شوهرم قبول نمیکنه چون موقع قهرشون خواهرش خیلی فحش داد بهش بهش گف تو دشمنمی برادرم نیستی الانم بخاطر این حرفش قبول نمیکنه از اینطرفم پدرش میگه بچه رو بده به باباش بیاد خونه من ک بچه رو هم شوهرش دیگه نمیخواد نمیدونم چجوری شوهرم رو راضی کنم دلم سوخت واسه خواهرشوهرم
ذات یه عده از خانما رو اینجا دقیقا میتونی ببینی، فقط و فقط به فکر آسایش و راحتی خودشون هستن.
لابد تجربه کردیم و چوبشو خوردیم که همچین نظری دادیم 😐🖐️ به ذات که ربط نداشت ولی واکنش آدمها رو رفتار حال و گذشته ی افراد درست میکنن
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله
آره این کار رو بکن با پدر شوهرت صحبت کن بگو گناه داره اونم مادره دلش نمیاد بچشو ول کنه بیاد به هرحال دخترته از گوشت و خونته دلت میاد غصه بخوره و آواره بشه؟
با پدر شوهرت حتما صحبت کن اما کاری به شوهرت نداشته باش
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله
از نظر احساسی تحریکش کنین بگو خودش پشیمونه و روش نشده که رفته اونجا مگه غیر شما کیو داره تو این موقعیت شما باید حامی باشین کمکش کنین با یه بچه سربار خونه فامیل بشه نمیگن پدر و برادرش هست خونه مردم میمونه