2777
2789

نه بارداری بالای چهل سال مشکلی نیست تحت نظر پزشک باشی هم خیالت راحتتره

من نردیک 50 سال هم دیدم باردار شدن بچشونم سالمه

سلامتی رو از خدا بخواه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوم

میگن بچه‌ای که والدینشون با سن بالا بدنیا میارن یا خیلی باهوش میش یا خیلی ساده

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ان شاءالله انیشتین بشه😂😂😍

انشاالله منم ۳۷ سالمه باردار بودم قبل عید سقط شد خیلی ناراحتم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
نظر منو میخوای همون دختر خودت و بچه اون آقا رو خوشبخت کنید و دو نفره کنار هم خوش بگذرانید بچه نیار ب ...

پیش پدرشه اون نمیزاره بیاد اینجا 

الانک مجردم خ محدودم کرده نمیزاره دخترم ببینم اگ ازدواج کنم تهدید کرده عمرا ی دقیقه هم بچمو نشونم نمیده گفته نمیزارم بیاد سر سفره اون ....(فحش ناموسی)

من مشکلی با پسر خواستگارم ندارم خودشم آدم آرومیه 

مشکل شوهر سابقمه آدم لاتیه 

انشاالله منم ۳۷ سالمه باردار بودم قبل عید سقط شد خیلی ناراحتم

بیا بغلم عزیزم 🌹😔

ی مدت خودتو تقویت کن اضطراب و نگرانی هم نداشته باش ان شاءالله دوباره ب سلامتی بچه دار میشی❤️❤️

بیا بغلم عزیزم 🌹😔ی مدت خودتو تقویت کن اضطراب و نگرانی هم نداشته باش ان شاءالله دوباره ب سلامتی بچه ...

دیه نمیخام اجی نمیکشم واقعا شوهرم دوتا بچه داره از همسر قبلیش بزرگن بار دومه که سقط میشه 

پیش پدرشه اون نمیزاره بیاد اینجا الانک مجردم خ محدودم کرده نمیزاره دخترم ببینم اگ ازدواج کنم تهدید ک ...

آها پس خودتون تنهایی فقط اون آقا بچه پیششونه پس فقط همون بحث بیماریشون رو مواظب باش ببین مشکلش دقیقا چیه خدای نکرده یه عمر نخواهی مریض داری کنی

دوم

خواهر من در ۴۳ سالگی ولی با دکتر ونه طبیعی 

در ضمن از کیسه بچه آب می‌کشیدند که ببینن بیماری نداره چون بعد ۴۰ سال انگار این کار رو میکنن خواهرم میگفت خیلی ادیت شدم ولی الان یه پسر شلوغ و باهوش داره البته اولی هم دکتره