2777
2789

من اطرافم سه نفر دیدم بالای ۴۰ سال بچه آوردن بچه هم کاملا  سالم هست و بارداری اشون هم مشکلی نداسته

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسک بارداری بالای ۴۰ سال زیاده و ربطی به زیر نظر پزشک بودن نداره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

زیر نظر متخصص پریناتولوژی باش اقدام کن

بچه چندمته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دوم

شوهرت چندسالشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دومی ولی اولی رو تو ۲۰سالگی آوردم جدا شدم الان ۳۹سالمه

خوبه مشکلی نداره فقط قبلش لازمه یه سری چکاپ بدین و مکمل مصرف کنین همین

حالا چرا بعد از 40 سال؟ من مامانم بعد از 40سالگی حامله شد خیلی اذیت بود هم خودش هم بچه

عزیزم مگه ۴۰ سال پیره که میگی اذیت شد؟فقط ممکنه بعضی آدمها حوصله ۳۰ سالگی رو نداشته باشن

شوهرت چندسالشه

الان ازدواج نکردم خواستگار دارم ۴۳سالشه اونم ی پسر ۱۲ساله از همسر قبلیش داره 

بیماری قلبی داره در حدی ک هر ۸ساعت یبار قرص قلب میخوره روزه نمیتونه بگیره 

الان ازدواج نکردم خواستگار دارم ۴۳سالشه اونم ی پسر ۱۲ساله از همسر قبلیش داره بیماری قلبی داره در حدی ...

اهان خب اینو دکتر باید چک کنه