2777
2789
عنوان

همی الان نزدیک بود سکته کنم

180 بازدید | 15 پست

خونه خالم ی اتاق داره کردنش انباری ولی کفش فرشه 

منم شبا میرم توش فیلم میبینم تا نور و صدا خالم رو اذیت نکنه 

لامپ رو هم خاموش میکنم و درم میبندم اینم بگم کلا خونواده مامانم از این اتاقه ک انبار شده میترسن 

الان داشتم فیلم ترسناک میدیدم تو لپ تاپ  تو اوج فیلم بود و گوشیمم دستم بود 

همینجور غرق فیلم بودم ک دیدم صدای ی مردی میاد ک زمزمه میکنه سلام چطوری☠💀👹

ی لحظه نزدیک بود خودم خیس کنم ک دیدم دستم خورده گوشیم پرونده جنایی پلی کرده😂

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

حقته 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه بودم سمندون میدیم

تا 1 هفته تو مسیر توالت، از ترس کارمو میکردم 

چیزی ب توالت نمی‌رسید 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عجیبه از فیلم ترسناک میترسید!

از فیلم ترسناک نمی‌ترسم ولی همینجور غرقش  بودم ک صداعه اومد منم داشت فیلم زبان اصلی میدیم همه جا هم تاریک بود و خودم تنها تو انباری ی لحظه سنکوپ کردم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
خخخخ فیلم ترسناک تنهایی اونم تو انباری تو‌دیگه چقد خرگاوی( ببخشید مجبور شدم قافیه بدم)

😂😂😂😂از بس زندگیم یک نواخته اینجوری تنوع میدم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆