2777
2789
عنوان

خسته شدم از دعواهای الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
شوهر منم اینطوریهما عصر رفتیم خرید سر یه کفش اینقدر جلو مردم فحش داده بهم که همه نگاش میکردن اینقدر ...

چقدر بد چرا این جورین منم خسته شدم دلم بیرون رفتن و تفریح میخواد نه که همش خونه یک جا بشینم یا آشپزی کنم 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
احتمالا مزاجش دموی تو بهار خواب الود شده

شاید چون هم بعد عید این جوری شده خودمم تعجب کردم قبلش خیلی خوب بود برنامه ریختیم تازه وسایل مسافرت داشتم جمع میکردم که این جوری شد عجب عید قشنگی بود   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون هم بعد عید این جوری شده خودمم تعجب کردم قبلش خیلی خوب بود برنامه ریختیم تازه وسایل مسافرت د ...

فقط من دلیلش رو میدونم همسر من دوست داره مسا فرت بیرون شهر یا هر جایی با برادرها وخوتهراش بره دردش فقط همینه والسلام 

فقط من دلیلش رو میدونم همسر من دوست داره مسا فرت بیرون شهر یا هر جایی با برادرها وخوتهراش بره دردش ف ...

فک نکنم چون رابطم با خواهرشوهر خوبه بهشون گفتیم گفتن نمی‌آیم خیلی روی روزه گرفتن حساس هستن قرار بود فقط خودمون بریم که کنسل شد اهههههههی  

تا جایی که من فهمیدم تو عید دعواها زیاده ما هم همیشه تو تعطیلات دعوا داریم

از بیکاری الان پرسیدم ازش گفت سرکار همش مشغولم الان حوصلش سر رفته همش بهانه میگیره   

بعضی مردها اینجورن .شوهر منم عاشق خونس بیرونم نمیره اصلا .

چی بگم من شخصا بیکار باشم فقط دلم میخواد برم بگردم مخصوصا توی طبیعت انرژی میگیرم نمیدونم چرا نمیاد ،دیگه اصلا باهش حرف نمیزنم نه بیرون نه مسافرت خودش خواست میریم نشد نمیریم دیگه بهتر اینه که همش قهر باشیم مخصوصا توی عید 

چی بگم من شخصا بیکار باشم فقط دلم میخواد برم بگردم مخصوصا توی طبیعت انرژی میگیرم نمیدونم چرا نمیاد ، ...

منم همینم از بس بیرونو دوست دارم تمام کارهای خونه و بچه ها رو به عهده گرفتم

نرم بیرون میمیرم

منم همینم از بس بیرونو دوست دارم تمام کارهای خونه و بچه ها رو به عهده گرفتمنرم بیرون میمیرم

آره بیرون خوش میگذره خونه چیزی نداره ،فعلا که شوهرم باز اخلاقش خوب شده شاید مخش زدم رفتیم مسافرت   

منتظر یک پیامم کی دریافتش میکنم؟

و اینک کار اداری بابام کی درست میشه

اگ اینارو درست بگی و همون زمان اتفاق بیفته ی هدیه پیش من داری

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره