2777
2789

نمیدونم چرا دوست ندارم هیچی از داشته هام به بقیه بگم و به بقیه پز بدم 

امروز دختر خالم اومده بود خونمون من به بهونه های مختلف تو هال نگهش داشتم نذاشتم بیاد اتاقم دلیلشم این بود که دختر خالم اتاق شخصی نداره چون جمعیت خانواده اش زیاده بعد من اسفند واسه اتاقم میز و تخت و اینجور چیزا خریدم گفتم ببینه شاید غصه بخوره که چرا نداره و نخواستم بهش پز داده باشم یه وقت 

وقتی داشت میرفت بهم گفت نترس نمیخواستم اتاقتو بخورم خیلی ناراحتم که چرا اینجوری شد 

هیچ وقت دوست نداشته بقیه چیزایی که دارم رو ببینن و به خاطرش غصه بخورن مثلا تو همین مدرسه هیچ وقت نخواستم معدل و نمره هام رو به رخ بقیه بکشم ولی وقتی باهاشون دعوام میشه و جوابشونو میدم بهم میگن چون نمره هان بالاست دور برداشتی 

بعضی وقتا واقعا از خودم بابت این اخلاقم متنفر میشم 

نمیدونم اخلاقه خوبیه یا بد 

....

مگه باید پز داد؟ 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

درستشم همینه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طور تازه من برعکسم چیزایی که دارمم الکی میگم ندارم🤣به چشم زخم و انرژی منفی حاصل از حسادت ا ...

منم هر کی هرچی ازم میپرسه میگم ندارم با ساده ترین وسایل میرم مدرسه ولی بعد باهام اینجوری رفتار میشه 

....

زیادی حساسی

اینکه نمیخوای پز بدی خوبه ولی خب اینکه میخوای مخفی کنی منم ناراحت میشم فک میکنم مثلا میترسه چشمش بزنم یا خرابش کنم. پز ندادن یعنی همین که اصلا راجب وسیله ای که خریدی حرف نزنی. اینکه ببینن مشکلی نداره

بنفشه🍃

اینجوری بیشتر نشون میدی دوست نداری چشم بیای و چشم میخوری واس همین اینجوری گفته 

آخه وسایل چیه که پز باشه،،،،دیگه کم و زیادش خونه همه هست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شما كه بدترش كردي! مگه فقط خونه شما اتفاق داره كه نبينه نخواد!؟؟؟ نرمال باش، هم خودت راحت تري هم سوت ...

واقعا من نمیخواستم اینجوری بشه 

چون دختر خالم از این اخلاقا داره که همش میگه خوشبحالت خوشبحالت کاشکی منم اینجوری بودم اونجوری بودم نخواستم روز اول عید بشینه غصه بخوره

....