2777
2789
عنوان

🔴 خانوما متاهل بیاید لطفا🔴

136 بازدید | 21 پست

خانوما شما هم قبل از عقدتون اینهمه استرس و ترس و نگرانی رو داشتید؟

ما همو دوست داشتیم و پیش مشاور هم رفتیم و خانوادم هم خیلی خیلی تحقیق کردن راجبش و همه جوره هم سنجیدمش با معیار هام

ولی نمیدونم این اضطراب مسخره چیه به جونم افتاده

اطرافیان منو از سختی ها زندگی متاهلی و سیاست هایی ک میخواد میترسونن و حتی تاپیک هایی ک اینجا میخونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگران نبودم

ولی خب این واقعیتو باید بپذیری که زندگی متاهلی روزای زهرماری هم داره

هرروزش گل و بلبل نیست

شمام باید حسابی زنانگی داشته باشی و بلد باشی چی کار کنی

خلاصه که اینجوریه دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه نگران نبودمولی خب این واقعیتو باید بپذیری که زندگی متاهلی روزای زهرماری هم دارههرروزش گل و بلبل ن ...

متاسفانه سیاست اصلا ندارم

اون خودش حرف گوش کن و صبوره اکثرا ولی خب منم اکثرا همه چیز رو با زور و خشم حل میکنم 

خیلی خوبه که اینهمه میسنجی و خیلی خوبه که استرس داری

براش

اونایی که اینجا خیلی ضربه میخورن اکثرا کسایی هستن که درگیر احساسات شدن تو اون دوران و با بیخیالی فقط یه بله گفتن و ...

من فقط بهت میگم که طبق تجربه ی من احترام باید حرف اول رو بینتون بزنه و در درجه دوم خانواده

خانوادش هر طور هستند مخصوصا پدرش، پسر هم تقریبا نود درصد همون میشه

راجب اخلاق پدرش حسابی تحقیق کن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

متاسفانه سیاست اصلا ندارماون خودش حرف گوش کن و صبوره اکثرا ولی خب منم اکثرا همه چیز رو با زور و خشم ...

اشتباهه دیگه

خودتو از چشم میندازی اینجوری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خیلی خوبه که اینهمه میسنجی و خیلی خوبه که استرس داریبراشاونایی که اینجا خیلی ضربه میخورن اکثرا کسایی ...

باباش خیلی آدم ساده و مهربون و بی شیله پیله ای بود 

آخه میدونی ناراحتم میکنه این قضیه ک با وجود اینکه مدت ها فکر کردم و دوسشم دارم و خیلیم سنجیدم بازم استرس دارم

سلام عزیزم. الهی که سال خوبی داشته باشی و ازدواج عالی داشته باشین. 

واقعا همینطوره.  هیج ازدواجی تضمین شده نیست‌ چون آدم ها عوض میشن. تغییر میکنن. شرایط آدم ها فرق میکنه در طول زمان. مهم این ه همیشه بهترین فکر و رفتار داشته باشین که بعدا پشیمون نشین. شما که انقد خوب و عاقلی سعی کن همیشه در حال مطالعه باشی مخصوصا درباره خودشناسی و نگرشت به دنیا و زندگی. و البته کمک کن همسرت هم تو این مسیر رشد کنه. و اینکه این استرس ها طبیعی ه. اگه نباشه عجیب ه. به هر حال داری بزرگ ترین انتخاب و اتفاق زندگیت رو تجربه میکنی. 

امیدوارم بهارین لخظه هارو تو زندگیت داشته باشی ..‌

آمین‌شود‌،هرآنچه‌میپنداری…
باباش خیلی آدم ساده و مهربون و بی شیله پیله ای بود آخه میدونی ناراحتم میکنه این قضیه ک با وجود اینکه ...

ببین یه سری اخلاقای خانواده بین خودشونه 

اوناس که مهمه 

اینکه طرف بیرون چطوریه خب کمتر اهمیت داره 

از کسایی که داخل خونشون رفت و آمد دارن بپرسی بد نمیشه 

نمیدونم چطوری ولی اونو در بیار 

اگه هفتاد درصد اوکی هست دیگه استرس رو بزار کنار 

چون هیچ آدم صدرصدی رو نمیتونی پیدا کنی

توکل کردن هم برای همین موقه هاس

اگه راه میداد حق طلاق رو میگرفتی خیلی خیالت راحت میشد 

اما خب یه جورایی مطرح کردن همچین موضوعی خیلی ملاحظات میطلبه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

سلام عزیزم. الهی که سال خوبی داشته باشی و ازدواج عالی داشته باشین. واقعا همینطوره. هیج ازدواجی تضمی ...

آخه میدونید واقعا ناراحتم میکنه این قضیه ک با وجود اینکه اینهمه فکر کردم و اینهمه سال آشنا هستم باهاش و دوسشم دارم بازم اینجوری استرس دارم 

با اینکه صرفا فقط استرس دارم و ذهن جهت گرفته سمت چیزی نیست ک استرس بده بهم ولی میگم نکنه مشکلی باشه ک استرس دارم

و این عصبی و ناراحتم میکنه 

ببین یه سری اخلاقای خانواده بین خودشونه اوناس که مهمه اینکه طرف بیرون چطوریه خب کمتر اهمیت داره از ک ...

تمام حقوق قانونی رو گرفتم من 

والا داخل خانواده رو ک کسیو نمیدونستیم ولی خب از در و همسایه و دوستانشون ک تحقیق کردیم خوب میگفتن راجب خانوادشون