2777
2789
عنوان

پسرم پول دوسته 😓

334 بازدید | 15 پست

والا نمیدونم این از کجا یاد گرفته ۷ سالشه عاشق پول از من هر روز ۳۰ میگیره حالا می‌ره تو حیات پول رو  میگیره طرف آفتاب میگه اگر از این طرف نور بده یعنی واقعی به من میگه ۳۰‌ رو ۵ هزاری بدع که زیاد شه موقع که تو دستش پول میگیر به من دستور میده 

چند روز پیش دست شوهرم دلار دیده میگه من از اینا میخوام چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندید بهش بگید باید فلان کارو انجام بدی تا بهت پول بدم. یاد میگیره تا کارکنه تا پول بدست بیاره فردا روز هم کاری بار میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب نگران اینده س 😅

همه پول دوست دارن 

ولی دختر من خیلی بامزه میگه دو تا پول بده مثلن فرق بین یک ۵۰ هزارتومانی با یک ۱۰ هزارتومانی رو نمی دونه 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یعنی ماهی ۹۰۰ به بچه ۷ ساله پول تو جیبی میدی؟😐

مگه ۳۰ هزار چی 

اما دلار نمیتونم بدم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

کی از پول بدش میاد

اما این زیاد روی بچه ۷ ساله و دلار 🤐