2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم صد تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 36 پست
ولی کلا کاشکی عیدی ها برداشته بشه بابای من بنده خدا روز اول عید ۲ میلیون عیدی داد حالا بازم هست سخت ...

آره متاسفانه درامدا کمه ولی توقعا بالاست. هرسال میریم عید دیدنی یا تولد دیگه اون مقدار پول مثلا دویست تومن رو کسی حساب نمیکنه ولی درآمدا هم همونقدره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوه من فقط به دختراش میده سه تادختر داره ۵تاعروس داره

ولی مادرشوهر من به دخترای من دوبرابر نوه های دختریش عیدی میداد یواشکی هم میداد اونا نفهمن الان یادش افتادم خدا رحمتش کنه البته اینم بگم سوهرم خوب براشون خرج میکرد

من هم دوست عیدی بگیرم وهم عیدی بدم حتی یک سال برای عیدی دادن برنامه میچینم مثلا ۳ماه مونده به عید کادو های خواهر. زاده ها رو گرفتم کادو مادر وپدر وخواهرم کادوی مادر شوهرمو وخواهر شوهرمو درسته زیاد گرون نبودن ولی من قبلا میگیرم با قیمت مناسب وقت عید میدم همه هم از گرفتنش خوشحال میشن