2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم صد تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 36 پست
گفت اون از طرف خودش بود من از طرف خودم جدا گذاشته بودم

دمش گرم چه پدرشوهر مهربونی...

مادر من به هرکدوم از نوه ها ۱۰۰ تومن داد به نوه های خالم هم هر کدوم ۱۰۰...جمعا شد یه تومن .بعد مادرشوهرم زورش میاد به نوه هاش نفری ۵۰ بده می گفت زیاده میخواست نفری ۳۰ تومن بده ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم دشت اول ساله وگرنه واقعا زن و مرد ۲۰ـ۳۰ساله عیدی نمی‌خوان در هرحال دستشون دردنکنه

آره بابا مهم نیست که. فقط اینکه یهو پشیمون شدن و دوبارخ اوردن جالب شد یکم

اگه پیرن عادیه

نه بابا، چه پیری، مادرشوهرم از من جوونتره، میانسال هستن، کلا بد ذات هستن، برا حرص دادن ما، به دختر عنتر و بچه های دخترشون حسابی میرسن، اونم دامادشون خوب حسابشون رو میذاره کف دستشون، اصلا حسابشون نمیکنه، حتی عید دیدنی هم تا امروز نیومدن، روز مادر اینا هم نمیان، اونوقت سه نصف شب ما رو زا به راه میکنن که بیایین نا رو ببرین دکتر، اما خدمات رسانیشون برا دخترشون هس

پدر شوهرمن من و بابام وضع مالی انچنانی ندارن بعد توی عید خیلی عیدی میدن بیچاره ها مادرشوهرمنم هر سال از طرف خودش میداد دیگه دوساله نیست پدرشوهرم امسال به منو دخترم نفری ۲۰۰ داد

اونوقت مادر شوهر من دولا شد جلو من باسن قشنگ تو صورت من بود عیدی داد به برادرزادش به من نداد 

دیروزم زنگ زدم شام بیاد خونم با خود شوهر الاغم کلی متلک بارم کردن و مسخرم کردن 

خداییش ادم کیف میکنه کسی اینجوری با محبت باهاش رفتار میکنه الهی زندگیت هر روز شیرین تر از قبل باشه اسی ننیدونم چرا خیلی خوشم اومد از حسی که داشتی

عیدیه دیگه.فلسفه ی عیدی اصلا چیز دیگه ای بود عیدی رو به عنوان شگون و برکت میدادن.قرار نیست خرج یکسال ...

نه اصلا یادم نبود که عیدی بدن اصلا اگه عیدی هم نمیدادن نمیگفتم چرا عیدی ندادن

اینکه عیدی داد پدرشوهرم هول شد رفت دوباره اورد گفت من جدا گذاشته بودم اون جدا از خودشو جالب بود😀

مادر شوهرم من به همه ۵۰ داد 

بابام به من دویست به پسرم صد

به شوهرم هرسال میداد شوهرم همون جا پولو میگرفت میداد به من یا پسرم بابام ناراحت شد گفت دیگه بهش نمیدم

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️