2777
2789

بهترین کار اینه از الان بزاریش تو سس سیر و زعفرون و ابلیموی تازه و گشنیز،،بعدش فردا قبل از پخت بزنش تو زرده تخم مرغ و بعدم ارد سوخاری و تو روغن داغ سرخشون کن

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه از الان بزاریش تو سس سیر و زعفرون و ابلیموی تازه و گشنیز،،بعدش فردا قبل از پخت بزنش ...

عزیزم آبلیمو بافت ماهیو شل نمیکنه؟

من یه چند بار زدم ماهیم وا رفت تو ماهیتابه تیکه تیکه شد😌😌

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

عزیزم من تیلا پیلام معرکه میسه

قبلش روسو کامل نمک بریز بعد سرکه....بزار با نمک و سرکه مزه دار بشه

بعد ارد و زرد چوبه زیاد و دارچین و فلفل حسابی قاطی کن ، ماهیتو توش بزن تو روغن سرخش کن

برای تزیین قارچ و زرشک یا کشمش جداگانه تفت بده و کنارش بچین

مزش عالیه عالییی

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  

من امروز درست کردم  زعفران و روغن زیتون 

پیاز خورده شده و نمک باهم قاطی کردم و به کم آبلیمو تازه ماهی را گذاشتم داخلش تو یه پلاستیک ودرب پلاستیک بستم نیم ساعت بعد درش آوردم و تو آرد سوخاری گذاشتم و سرخ کردم پیاز نباید بهش جسبیده باشه خوشمزه هم بود جات خالی

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست

عزیزم قبلش یه مقدار نمک وفلفل سیاه یه مقدار خیلی کم‌میزنم میزارم میمونه بعد موقع سرخ کردن اول ماهی ها رو تو تخم‌مرغ همزده میغلتونم بعد تو پودر سوخاری بعد سرخ میکنم .ترد و خوشمزه میشه

عزیزم آبلیمو بافت ماهیو شل نمیکنه؟ من یه چند بار زدم ماهیم وا رفت تو ماهیتابه تیکه تیکه شد😌😌

عشقم واسه همین میگم بزنیم تو ارد سوخاری،اینطوری سفت میمونه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن