2777
2789
ماهی طبعش سرده سرکه هم سرده اینکه اصلا باهم خوب نیست

چ ربطی داره عزیزم به سردی و گرمی، هدف فقط مزه دار کردنه گوشت سفیده....بالاخره خود ماهی سرده بعدش حتما باید خرما خورد چون ضعف میاره

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سوال دارم .ماهی ام میشه با سرخ کن سرخ کنی؟!من از غذا سرخ کردن بدم میاد به شددددت 

نه نریزیاااا

بوش میمونه تو سرخ کنت کلا از بین نمیره

بعد هرچی بریزی بوی ماهی میگیره

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
حالا آبروم نره جلو مهمونام . رودرواسی دارما 😆

بهم ایمان بیار

من ی سری 20 تا 30 تا دعوت میکردم ماهی درست میکردم.بلا استثنا همه گفتن چجوری درست کردی معرکه شده

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  
چ ربطی داره عزیزم به سردی و گرمی، هدف فقط مزه دار کردنه گوشت سفیده....بالاخره خود ماهی سرده بعدش حتم ...

آره منم شنیدم میگن ماهی با ماست و

ماهی با سرکه بده

عدس با سرکه هم شنیدم باعث لک تو پوست میشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بهم ایمان بیار من ی سری 20 تا 30 تا دعوت میکردم ماهی درست میکردم.بلا استثنا همه گفتن چجوری درست کرد ...

ایول .  دمت گرم .  انشالله ک خوب شه . مرسی از راهنماییت 😘