2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم هزینه دارهموهاشم خیلی میریزه و میچسبه ب آدم

پرنده هم هزینه داره 

الان ویزیت پرنده زینتی ۴۰۰تومنه 

اگه خدایی نکرده مریض بشن ، یا بخوای مکملی ، تقویتی یا غذای خوب براش بگیری کلی هزینش میشه ولی هزار برابر برکت میارن تو زندگی)بخصوص گربه ها(

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

مخالفان حیوون خونگی نریزن اینجا خوبه😒🙄

من خیلی دلم میخواد پرنده بگیرم ولی تا چند سال دیگه مقدور نیست

گربه یا سگ هم که نگهداری خاص میخواد متاسفانه در توانم نیس وگرنه عاشق پت هستم

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

من ۶ ماهه من عروس هلندی دارم خیلی بهم وابستس چند روزی مریض شده بود اینقدر ناراحت بودم گریه میکردم ال ...

اخییییی 🥺🥺❤️❤️

ما سِهره گرفتیم اصلا مثل عروس هلندی نیست خیلی ترسوعه نزدیکشون میشم فرار میکنن 

فقط باید تو قفس بمونن

چند روزه به خاطر پرندم افسردگی گرفتم ۵ ساله دارمش الان پاش تکون نمیده خسته شدم هرکاری میکنم خوب نمیش ...

دامپزشکی بردی ؟ 

حق داری خیلی سخته 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

وای خدا 😂😂😂😂 برمیگرده؟ بلده برگرده ؟

اره کل محله رو بلده  در هارو هم بلده باز کنه.  اون روز تو دستشویی بودم. درو باز کرد فرار کرد. 😐 نتونستم بگیرمش. باید پشت در صندلی بزارم 

یکبار هم جلوی در آشپز خانه صندلی پشتی جارو برقی بالشت همه چی گذاشتم بازم درشو باز کرد 

واقعا برکت میاره ؟ پرنده چی ؟ اشکال نداره تو قفس باشه

نه پرنده ی زینتی اشکالی نداره تو. قفس باشه و روزی چند ساعت هم بذاری تو خونه بچرخن واسه خودشون

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
چند روزه به خاطر پرندم افسردگی گرفتم ۵ ساله دارمش الان پاش تکون نمیده خسته شدم هرکاری میکنم خوب نمیش ...

ناخناش کوتاهه؟به قفس بند نشده؟