اره منم دلم نمیاد اما بلد نیستن پرواز کنن خیلی جثه کوچیکی دارن اخه اینا..
خب عزیزم الان کوچیکه بلد نیست ولی توی طبیعت اگر باشه کنار مامانش یادمیگیره و بزرگ شد پرواز میکنه. شما وقتی از کوچیکی گرفتیش هم از مادرش جداش کردی هم اوردی توی خونه خب بزرگ هم بشه دیگه نمیتونه توی طبیعت باشه و پرواز کنه چون یادنگرفته. کلا بنظر من لفظ این کار اشتباست. من کلی پرنده میان پشت پنجره اتاقم بهشون غذا میدم هر روز و بنظرم دعای واقعی رو اونا در حقم میکنن. کار شما نمیدونم ثوابه یا گناه اما میدونم یکم بی انصافیه. البته تو نیتت خیر بوده💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه راستشو بخوای دو ساله که خالم گرفته بود اما چون میخاست بره جایی داد ب من نگهداری کنم کلا مدل این پ ...
تو نیتت خیر بوده ولی اگر دل بزرگی داری بنظرم ازادشون کن
نمیدونم کجا و چجوری اینو بایذ پرس و جو کنی از کسی که علمشو داره بگه کجا میشه ازادشون کرد. اگر شدنی بود حتما ازادش کن. تو که قلب بزرگی داری به پرنده های پشت پنجره غذا میدی خب اینم ببینه حسرت اونارو میخوره. اینا دل دارن واقعا. بنظرم ازادش کنی خدا برات جبران میکنه. بازم بپرس که کجا