2777
2789

هرروز از۷سرکار بودم تا۶عصر از خستگی۱۱نشده خوابم میبرد و زمان نداشتم برای فکرای بیهوده الان از بیکاری کلافم و دلم میخواد زودتر این تعطیلات تموم بشه...

احساس میکنم زمانو دارم هدر میدم

از تعطیلات چطور استفاده میکنید که بهتون خوشمیگذره؟!

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

منکه سرکارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق برنامه کتاب میخونم

پادکست گوش میدم

یوگا و مدیتیشن میکنم

تفریح خوب

و اصن حس بیهودگی ندارم 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ای کاش جای تو بودم واقعا کلافه شدم این روزا...

آره کار خوبه بهت حق میدم کلافه بشی منکه گفتم عید مرخصی نمیخوام همشو میام سرکار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خیلی کارا مهمونی بیرون خرید چت اینستا گردی انجام کارای عقب افتاده صحبت های عمیق و چالشی آشپزی و شیری ...

از هفته پیش هرروز خرید بودم ی سریالم شروع کردم به دیدن 

مهمونیم زیاد خوشم نمیاد و دیشب جایی دعوت بودیم رفتیم

اینستاام نهایت درروز۱ساعت 

کارای عقب افتادمم انجام دادم و تقریبا هیچکاری ندارم...

به این فکرمیکنم ک۱۴روز دیگه این وضعیت ادامه داره دیونه میشم😂

طبق برنامه کتاب میخونمپادکست گوش میدمیوگا و مدیتیشن میکنمتفریح خوبو اصن حس بیهودگی ندارم

اصلا حوصله ی کتاب خوندن ندارم تو طول سال خیلی کتاب میخونم و دلم میخواد این مدت طور دیگه ای بگذره اما...

آره کار خوبه بهت حق میدم کلافه بشی منکه گفتم عید مرخصی نمیخوام همشو میام سرکار

بهترین کارو انجام دادی،ای کاش منم میتونستم متاسفانه شغلم طوریه ک نمیتونیم خودمون انتخاب کنیم

خوشبحالت من وقت کم میارم🥺انقد کارام موندهههههه

نگران نباش به همش میرسی

تو طول سال خیلی فعالیت دارم و به این تعطیلات عادت ندارم بخاطر همین کلافه شدم،نرمالش اینه باید خوشحال باشم اما...

حتما عاشق شغلتون هستید واقعا عالیه این

خودمم فکرنمیکردم بودن سرکلاس و درکنار بچه ها انقدر حالمو خوب میکرد شاید باید این تعطیلات میبود قدر کارمو بدونم