2777
2789
عنوان

اونایی که بچه ۱۶-۱۷ماهه دارن بیان

317 بازدید | 16 پست

ازخوردوخوراگش بگین از خوابش،،،بچه من شبا تاصبح ۴-۵-۶بااااربیدارمیشه خسته شدم دیگه باکریه بیدارمیشه انگار یکی کتمش زده چیکارکنم؟؟؟ببرمش دکتر خسته شدم توروخداراهنمای کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من روزا یه ساعت.شبم 11 12 میخوابه صبح 9.10 بیدار میشه

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

مال من ۱۵ماهشه خوب غذا بده بعد بخوابون پسرم بیدار میشه بعد منو بیدار میکنه میگم چیه پسرم با دستش شیرشو نشو میده ۲یا بیشار بشه ۳بار

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

اوووف ازغصه گریم میگیره پس چرابچه من اینطوریه،؟من شیر خودمو میدم یعنی واسه گشنگیه که بیدارمیشه اصلااااا شیشه شیرنمیخوره کاش شسرخشکی بود بچم پس چیکارکنم؟بعنی واسه دندونشه!!؟؟

پسر من چند روز دیگه میشه پانزده ماهش.شبا خوب میخابه ولی ساعت 7 صبح بیدار میشه.اما قبلا وزنش عالی بود اما چند ماهه دهنش وزنش نداره کم میشه  دکتر میگه بخاطر اینه از شیر گرفتی 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

دخترمنم اینجوریه شبا باجیغ وفریاد بیدارمیشه اصلا هم گریه هاش بند نمیاد تا به زور ازخواب بیدارش کنم اونوقت آروم میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢