2777
2789
عنوان

چرا هیچی دیگه خوشمزه نیس❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بلایی سرشون میارن دیگه همین محصولات تراریخته و نمیدونم چی،اصلا مزه همه چی عوض شده

اینقدر سم میزنن تا زود برسه که فقط روش قرمز میشه     چون اطرافم کشاورز هست میدونم همشون به زور سمهای شیمیایی میرسن  

چجوری همچین حرفی میزنی؟😐😂مامانم ناهار ماکارونی پخته بود دلت میخواست انگشتات و سفره و بشقابو باهم ب ...

وات د فاز نظرم بود و البته نظر خیلیا که تایید کردن

مشخصه کیفیت محصولات پایین اومده

‌حالا شما هر چی جلوت بذارن به به و چه چه میکنی اون یه بحث دیگه س

وات د فاز نظرم بود و البته نظر خیلیا که تایید کردنمشخصه کیفیت محصولات پایین اومده ‌حالا شما هر چی جل ...

آخی ناراحت شدم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

وات د فاز نظرم بود و البته نظر خیلیا که تایید کردنمشخصه کیفیت محصولات پایین اومده ‌حالا شما هر چی جل ...

منم ادم خوش خوراکی هستم ولی خدایی شیرینی خامه های قدیمو یادته چقد خوشمزه بودن لعنتیا ....اصن این و با اون یکی میکنن

اینقدر سم میزنن تا زود برسه که فقط روش قرمز میشه چون اطرافم کشاورز هست میدونم همشون به زور سمهای ...

ای بابا... میگم‌ چرا بو و طعم ماهی میده گوجه

من بدغذا نیستم ولی یجوری عجیب و غریب بدمزه شدن.من عاشق کاهو بودم اونم دیگ مزه نداره 

ولی هر چی از شهرستان میارن برامون و ارگانیکه مثل شیر و دوغ خوشمزس ، حتی بوی گوجه هاشون از یه متری میاد 🥲😂

منم ادم خوش خوراکی هستم ولی خدایی شیرینی خامه های قدیمو یادته چقد خوشمزه بودن لعنتیا ....اصن این و ب ...

اخ اره اصلا از خوردنش سیر نمیشدی . الان نصفشو میخوری دیگ دلت زده میشه تا یسال دوس نداری شیرینی خامه ای بخوری