2777
2789
عنوان

کاور کردن قوز بینی

344 بازدید | 17 پست

من دماغم سربالاس و بزرگ نیست ولی بالای دماغم یکم قوز داره وقت فیلرم نداشتم الانم که وسط عیده کسی اینکارو نمیکنه خاستم بدونم شما راه موقتی براش دارین مثلا با چسبی چیزی میشه قوز دماغمو پوشوند یا مثل فیلر بالای دماغمو با چیزی پر کنم تا اون قوزه دیده نشه 

اگه از جلو مشخصه کانتور کن

۸/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از بهمن باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۳                                 عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

فک نکنم راهی باشه 

چسب بی رنگ هم ضایع هستش و معلومه 

فیلر هم میگن دماغو داغون میکنه دیدم ک میگم 

بعدش دیگ قابل عمل هم نیس بنظرم اصلا انجام نده 

تنها راهش عمل بینی هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم راهی باشه چسب بی رنگ هم ضایع هستش و معلومه فیلر هم میگن دماغو داغون میکنه دیدم ک میگم بعدش د ...

برای عمل باید بالای 18 باشم هنوز 18پر نشده الانم فقط موقت یه راهی میخام دو سه ساعته هم باشه کافیه

فک نکنم راهی باشه چسب بی رنگ هم ضایع هستش و معلومه فیلر هم میگن دماغو داغون میکنه دیدم ک میگم بعدش د ...

عه واقعا فیلر بده؟؟؟خوب شد گفتی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
برای عمل باید بالای 18 باشم هنوز 18پر نشده الانم فقط موقت یه راهی میخام دو سه ساعته هم باشه کافیه

اگه قصد عمل داری 

ب هیچ وج ممکن فیلر یا چیزای دیگ نزن 

چون بعدش نمیتونی عمل کنی 

ی چسب بی رنگ هست اسمشو نمیدونم 

میگن نوک دماغ میزنن میره بالا یکم قوز هم بهتر میشه