2777
2789

میگن نجیب ولی در اصل لاشی دوست دارن 

دیدم ک میگم ی نمونه آتوسا 

دومی ام زن سپهر حیدری ارام 

تازه شوهراشون ازشون دفاع ام میکنن ولی من یادمه ی بار ی خواستگار داشتم سر ی مسئله ای خندم گرفت اشناهاش گفته بودن دختر سبکه و ول کرد رفت 

واقعا چرا اینطورن ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه که مثل هم نیستند 

هر آدمی اخلاق خاص خودش رو داره 

مثل این میمونه که پسرا بگن همه دخترا پول پرست هستند 

این اسم هایی که گفتی نمی‌شناسم اما از نظر من همه چیز ساختگی هست 

تو دنیای مجازی نیاید اعتماد کرد 

یکسری کارا برای جلب توجه میکنند تا بیشتر تو چشم باشند ... مثلا مثل اینستا که یک دوران هرکسی یک داستان ساختی  بدبخت بودن از خودش پخش میکرد 

همه هم کپی هم بودند 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم برای ازدواج نجیب میخان وگرنه واسه یه شب فقط کافیه مونث باشه. اتفاقن خیلی خانوما داخل این تله میوفتن چون خیلی پیشنهاد دارن از طرف پسرا (که برای همون یه شبه) فکر می کنن خیلی خاصن و خیلی خودشونو میگیرن عزیزم تو شاخ نیستی اونا تورو فقط واسه یه شب میخان احتمالن توی ظاهرت اینو دیدن که میان پیشنهاد میدن