2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش فکر نکن دائمی هستش هم امکان پارگی داره هم به مرور زمان جاذبه ی زمین میکشتش پایین تا میتونی از سوتین های نگهدارنده استفاده کن چون هم خودش وزنش بالاست هم جاذبه میکشتش پایین برای جای بخیه هم دو سه ماه دیگه ژل کنترابوکس استفاده کن

دردش تا یک ماه هستش روش نخواب سنگین بلند نکن امکان پارگی کپسول پروتزت هستش

شما هم عمل کردید؟؟؟ انقباض وحشتناک دارم.مخصوصآ شبها

اصلآ نه کار خاصی میکنم نه به خودم فشار میارم.شبها ی شیب  دار میخوابم.ولی انگار شبها سینه هام میشه دوتا وزنه ی هزار کیلیویی

بعدش فکر نکن دائمی هستش هم امکان پارگی داره هم به مرور زمان جاذبه ی زمین میکشتش پایین تا میتونی از س ...

سلام عزیز میشه بگی منظور ازسوتین های نگه دارنده کدوماست

بعدازپروتزچه جنس وچه مدل پروتزی خوبه ؟

🌼
تهران نیستم عزیزم

سلام عزیزم

خوبی الان

منم ۱۵ اسفندعمل کردم الان میشه ۳۵ روز

شماچه سایزپروتزگزاشتی؟چه برندی؟

مال من پلیتک۴۳۰ بود الان دردام کامل قطع شده ولی سینه هام هنوز سفته البته ازسفتوسنگی بودن اوایل بهترشده

من یه هفته ی گن مو بازکردم وترمیم کننده میزنم

سوتین نمیدونم چه مدلی بگیرم؟

🌼
سلام عزیزمخوبی الانمنم ۱۵ اسفندعمل کردم الان میشه ۳۵ روزشماچه سایزپروتزگزاشتی؟چه برندی؟مال من پلیتک۴ ...

سلام.من الان یک ماهه

گن رو ۴ خریدم ولی اصلآ راضی نبودم.به پیشنهاد دارم سوتین کش پهن خریدم و دائمآ استفاده میکنم.

۳۵۰ منتور گذاشتم.

اوایل خیلی درد داشتم.الان بعد یک ماه اصلآ درد ندارم و خیلی حالم خوبه

منم دارم ترمیم کننده میزنم.یکم نرم شدن ولی هنوز سفت هستن