2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی سخته یا نه

228 بازدید | 34 پست

چطور با حرفای و نگاهها و قضاوتای بقیه کنار اومدید؟؟

چطور به خانواده تون گفتین؟

اول که تصمیم به طلاق گرفتین چیکار کردید؟

بچتون چیکار کردین؟

بچه باهاش بمونه بهتره یا با مادر؟

کلا راهنمایی کنید چی بهتره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سخته عزیزم ، مخصوصا اگه از نظر مالی مستقل نباشی، حمایت خانواده نداشته باشی، اون مردی که میخوای ا ...

شما طلاق گرفتی؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

دلیل اینکه میخوای جدا بشی چیه ؟بشین خوب فکراتو بکن ببین درست نمیشه؟مرحله آخر به طلاق فکر کن .چون اگه وضعیت مالی خوبی نداشته باشی خیلی سخت میشه برات حتی اگه بخوای خونه پدرت هم بمونی بازم سخته چون حس اضافه بودن میگیری هرچقدر خانوادت دوست داشته باشن چون تو دیگه اون دختر سابق نیستی و اینکه خودت نمیتونی تحمل کنی .حرف و کنایه اشنا و فامیل که دیگه بماند باید خیلی قوی باشی و پول داشته باشی که بتونی مستقل باشی

بله سخته عزیزم ، مخصوصا اگه از نظر مالی مستقل نباشی، حمایت خانواده نداشته باشی، اون مردی که میخوای ا ...

استقلال مالی اوکیه

ولی تا دوسال بعد همش پای قسط میره

شما طلاق گرفتی؟

نه عزیزم خدا نکنه😁، ولی تو اطرافیانم هست دیدم کسایی که این شرایطی که گفتم رو دارن از طلاق پشیمون شدن، با چشمای خودم دیدم طرف بخاطر خیانت طلاق میگیره ۴ ردز بعد پول کم میاره میره با مردای زن دار میریزه رو هم ، یا میبینه خلنواده اش چیزی ندارن کمکش کنن طلاق میگیره هر روز خون به جیگرشون میکنه چرا کمک مالی نمیکنید من طلاق گرفتم

دلیل اینکه میخوای جدا بشی چیه ؟بشین خوب فکراتو بکن ببین درست نمیشه؟مرحله آخر به طلاق فکر کن .چون اگه ...

از نظر استقلال و جدا زندگی کردن اوکی هست.

فقط تحمل قضاوت و حرف بقیه سخته

و اینکه همکاران نمیدونن بفهمن تو اون اداره جای موندن نیس

سخت برای زمانیه که هیچ اراده ای از خودت نداشته باشی

درامد نداشته باشی نتونی از پس خودت بربیای

نگاه بقیه هم تو این دوره خیلی تغییر کرده

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

نه عزیزم خدا نکنه😁، ولی تو اطرافیانم هست دیدم کسایی که این شرایطی که گفتم رو دارن از طلاق پشیمون شد ...

مالی مشکلی نیس

حرف مردم سخته

حرف و قضاوت فقط به اطرافیان و محیط زندگی بستگی داره...من بعد طلاقم تو خانواده و فامیلای مادرم هیچ وقت حرفی بهم زده نشد طلاق براشون جا افتاده و چیز عجیبی نیست...خانواده و فامیلای پدرم ابله تشریف داشتن که کنارشون گذاشتم راحت و بی دردسر...باید کنارشون گذاشتم و اهمیت نداد همین.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

سخت برای زمانیه که هیچ اراده ای از خودت نداشته باشی درامد نداشته باشی نتونی از پس خودت بربیای نگاه ب ...

درآمد هست

ولی تا دوسال قسط سنگین

میره پای اون

حرف و قضاوت فقط به اطرافیان و محیط زندگی بستگی داره...من بعد طلاقم تو خانواده و فامیلای مادرم هیچ وق ...

بچه داشتی؟

درآمد هستولی تا دوسال قسط سنگین میره پای اون

دوسال که چیزی نیست مثل برق و باد میگذره

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله