2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنماییم کنین

51 بازدید | 4 پست

بچه ها چند وقتیه حس میکنم شوهرم داره با کسی مدام چت میکنه ادمی نیست ک اهل دوستی و.. باشه ولی چون خیلی اجتماعیه فک میکنم یکی هست ک همش داره باهاش چت میکنه.به محض اینک من میام سمتش سریع میبنده.هفته پیشم ک گفتم ببینم سریع پاک کرد جلوی خودم منم دیدم داره قالب تهی میکنه ترسیدم حالش بد شه اذیتش نکردم ولی قلبم شکسته نمیدونم چیکار کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین روش در این مواقع گفتگوست. این مخفی کردنه میتونه مثبت هم باشه یعنی میتونه بخاطر حرمت نگه داشتن باشه مث اون پسر دختر سیگاری ک جلو بابا مامان نمیکشه یا میتونه به دلایل دیگه باشه بخوام بگم با توضیحات خیلی طولانی میشه، اما میشه اینو مثبت هم نگاه کرد

پس تا قبل اینکه ماجرا خیلی بیخ پیدا نکرده و خدای نکرده اگه ارتباط با یه خانم باشه و ماجرا جدی تر و به روابط بیشتر سوق پیدا نکرده

بهترین کار همین گفتگوست

گفتگو هم با بازجویی فرق داره با محاکمه و مواخذه فرق داره شما مثل یه دوست باید باهاش گفتگو کنین و ریشه اصلی رو پیدا کنین

میدونم خیلی سخته اینطوری رفتار کردن اما به این فکر کنین که اینکارها برای خودتونه و حفظ نظام خانواده و نهایتا سودش خودتون میبرین

دوستم میگفت تو ماشینش شنود بزار نمیدونم ردیاب بزار.ولی اخه میدونم فقط چته .اینا کاربرد نداره

همه مردهای متاهلی ک با یه خانم دیگه وارد روابط میشن صرفا از سر زیاده خواهی و بوالهوسی نیست

از طرفی هنوز شما مطمئن نیستین که سطح و میزان رابطه شون چقدره و تا کجا جلو رفتن؟

ضمنا به اتفاقات چند ماه اخیر مجدد مرور کنین هر چیزی میتونه نقش داشته باشه مثلا برای یکی از دوستانم که این اتفاق براش افتاده بود وقتی پیگیر شدیم دلیلش بارداری همسرش و توجه کمتر به اون بود که خب با گفتگو و کمی انعطاف حل شد و اگه همسر دوستم بهم نگفته بود معلوم نبود با جار و جنجال دعوا ماجرا به کجا ختم میشد مخصوصا اثرات سویی ک روی جنین میزاشت و...

من نمیگم اینجا همسر دوستم مقصر بوده یا بخوام اونو سفید کنم خواستم بگم خیلی موارد اثر و نقش داره کهه شاید ما راحت از کنارش رد بشیم