2777
2789
عنوان

صبحانه نخوردن دربارداری

78 بازدید | 12 پست

خانما من ۱۶ هفتم  همش خوابم میاد و صب تادیر وقت خوابم وهیچ میلی به صبحانه ندارم اگه نخورم مشکلی داره  اخه گشنمم بشه نون پنیر اینا دوس ندارم چیز شیرین میخام مثل کره مربا اما چاق میکنه کره بادم زمینی هم میگن خوب نیس ارده هم همینطور تخم مرغم دوس ندارم 😶

فگر نمیکنم ارده و کره بادوم زمینی مشکلی داشته باشه ها ،چند کیلوی یمگه عزیزم خودت اگه اضافه وزن نداری میتونی شیرینی جات و مربا بخوری منکه تو این ۱۵ هفته ۳ کیلو کم کردم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فگر نمیکنم ارده و کره بادوم زمینی مشکلی داشته باشه ها ،چند کیلوی یمگه عزیزم خودت اگه اضافه وزن نداری ...

من بااینکه زیاد هم غذا نمیخورم اما تالان ۶ کیلو اضافه کردم 😭

ارده میگن چون فراورده کنجده 

بادوم زمینی هم الرژی زاس 

من بااینکه زیاد هم غذا نمیخورم اما تالان ۶ کیلو اضافه کردم 😭ارده میگن چون فراورده کنجده بادوم زمینی ...

عزیزم اشکال نداره نگران نباش ،خودت اضافه وزن نداشتی قبل بارداری ؟

عزیزم اشکال نداره نگران نباش ،خودت اضافه وزن نداشتی قبل بارداری ؟

نه ۵۶ بود فک میکنم چون چندماهی تو رژیم لاغری بودم الانکه تو رژیم نیستم وزنم میره بالا

روزا نخواب تا شبا بخوابی

شبا بخاطر گرفتگی بینی نمیتونم بخابم قبل بارداری هم همین بودم  بعد عمل بینی مشکل تنفسی پیدا کردم برای همین خوابم عمیق وباکیفیت نیس

شبا بخاطر گرفتگی بینی نمیتونم بخابم قبل بارداری هم همین بودم بعد عمل بینی مشکل تنفسی پیدا کردم برای ...

به دکارت بگو از الان اینجوری بشی به ماه من برسی نابودی من شبانه روز ۲ ساعت میخوابم

نه ۵۶ بود فک میکنم چون چندماهی تو رژیم لاغری بودم الانکه تو رژیم نیستم وزنم میره بالا

نگران نباش عزیزم هیچ وعده غذایی رو حذف نکن صبحانا که خیلی مهمه حتما بخور هروقت بیدار شدی بخور