2777
2789

بستگی به سطح خودت داره 

اگه تا الان هیچی نخوندی بخش های مهم رو سالیانه ببین همشو که نمیرسی اون سالیانه اس نه یه ماه مونده به کنکور

اگه خوب خوندی هیچی نبین خودت مرور کن و اون بخش هایی که مشکل داری نکته و تست 

چجوری واسه سه درس سالیانه ببینم؟

آفلاین با سرعت 2x

بعدش جزوه نویسی و خوندن

مگه نمیگی یه سال وقت داری؟

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی زیاده واسه سه تا درس سالیانه ببینممیخوام بیشتر تست بزنم

اها درسا رو بلدی؟ فکر کردم یازدهمی

اگه یه پیش زمینه داری اول خودت درسا رو بخون تست بزن بعد جمع بندی و نکته تست بین

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

بستگی به سطح خودت داره اگه تا الان هیچی نخوندی بخش های مهم رو سالیانه ببین همشو که نمیرسی اون سالیان ...

دوازدهمم ولی میخوام پشت بمونم واسه دندون..

وسواس دارم .. ولی سالیانه خیلی زیاده نمیتونم همرو سالیانه ببینم

اها درسا رو بلدی؟ فکر کردم یازدهمیاگه یه پیش زمینه داری اول خودت درسا رو بخون تست بزن بعد جمع بندی و ...

قراره پشت بمونم .. نمیخوام ماسمالی کنم از طرفیم نمیخوام وقتمو خیلی بزارم رو فیلم

بنظرت بقیرو نکته و تست ببینم ریاضیو سالیانه خوبه؟یا ریاضیو فینیتو ببینم

دوازدهمم ولی میخوام پشت بمونم واسه دندون..وسواس دارم .. ولی سالیانه خیلی زیاده نمیتونم همرو سالیانه ...

زیست حتما فرهمند نیا 

ریاضی هم‌معین‌کرمی 

اگه سال بعد میخوای کنکور بدی هم میرسی سالیانه ببینی هم کامل چندتا مبتع تست بزنی نگران نباش 

دوازدهمم ولی میخوام پشت بمونم واسه دندون..وسواس دارم .. ولی سالیانه خیلی زیاده نمیتونم همرو سالیانه ...

اگه برای سال بعد میخوای کنکور بدی 

شروع کن سالیانه ببین قطعا خیلی خیلی خوب میرسی با استمرار و برنامه ریزی درست

دمتت گرمم چجوری بدون فیلم خوندی؟با درسنامه؟منبع هاتو میشه بگی و اینکه از کی شروع کردی و روزی چند ساع ...

با فیلم خوندم اما نه این اساتید بعد افطار میام جواب میدم واقعیتش گشنگی امونم بریده😁😂❤

دنبال چی میگردی؟