2777
2789
خوردی؟

بله 

زیست فرهمند نیا شیمی استاد بابایی ریاضی هم عزیزی فیزیک حضوری کلاس رفتم 

زیست خیلی سبز و ایکیو 

شیمی مبتکران و ریاضی خیلی سبز و مهر و ماه جامع و فیزیک خیلی سبز

دنبال چی میگردی؟

بله زیست فرهمند نیا شیمی استاد بابایی ریاضی هم عزیزی فیزیک حضوری کلاس رفتم زیست خیلی سبز و ایکیو شیم ...

چجوری چهارتا کلاسو همزمان میرفتی من هرکاری میونم از تایم تستم کم میشه باز..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری چهارتا کلاسو همزمان میرفتی من هرکاری میونم از تایم تستم کم میشه باز..

من از یازدهم شروع کرده بودم اینجوری نبود که همه رو بخوام تو یه سال بخونم تستای دهم و یازدهم رو زده بودم 

ولی ریاضی و شیمی به طور کامل تو همون یه سال آخر با تست جمع شد ولی زیست و فیزیک تو هر پایه جمعش کردم

دنبال چی میگردی؟

من از یازدهم شروع کرده بودم اینجوری نبود که همه رو بخوام تو یه سال بخونم تستای دهم و یازدهم رو زده ب ...

اها بنظرت الان سالیانه ببینم یا وقت تلف کردنه؟چون من با اون دورهای دیگه هم یاد میگیرم

🫡چهار درسو سالیانه قراره ببینم.. زیااادهههه

عزیزم :)) همه همینن / من خودم مدرسه میرفتم چهار درس رو میدیدم عمومی هم میخوندم قبول هم شدم

میتونی چندتا درس رو از روی درسنامه بخونی مثل حفظیات شیمی و فیزیک 

یک سال برای کنکور تایم داری! برای هر درس هفته ای باید ۴ ساعت ویدیو ببینی میشه ۱۶ ساعت کجاش زیاده؟ فوقش بشه ۲۰ ساعت هم موردی نداره 

تو شروع کن فقط در ادامه متوجه میشی باید چیکار کنی 

توی هفته باید ۷۰ ساعت بخونی بقیشو بخون و تست بزن

فاطمه جان من نیت کرده بودم رایگان به هرکسی که سر راهم قرار گرفت مشاوره بدم 

شما سر راهم قرار گرفتی 

من پزشکی میخونم 

اگر مایلید شمارتون رو برای من ارسال کنید در واتس اپ بهتون پیام میدم و رایگان کمکتون میکنم🙏🤍