سلام دوستان می خوام دندونای پسرمو ارتودنسی کنم.کسی تجربشو داشته ؟رو حرف زدنش تاثیر میزاره ( تو مدرسه حرف زدنش و کتاب خواندنش و .)؟سخته دردش زیاده؟ از دردسراش بگین لطفاً
اگه دکتر خوب با قیمت مناسب می شناسین معرفی کنین ممون
اگر خاطرمان تنها ماند. طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه تهران نیستیم شهرستانیم این هزینه ای که دکترا میگیرن فقط به خاطر حق الزحمه که نیست، به خاطر موادیه که استفاده میکنن، جنس سیم ها فولاد ضد زنگه، چسبی که براکتارو باهاش میزنن به دندونا وارداتیه، چون نباید دندونو بپوسونه. البته هر چه که یه دکتر ماهرتر باشه بالتبع دستمزدشم بالاتر میره دیگه
عزیزم من فقط صفحه اخر رو خوندم من خودم تو کلینیک ارتودنسی کار میکردم ..بعضی دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن ..درد نداره ..البته استانه درد در هر کس فرق میکنه ولی از سیمهای نرمتر شروع میکنن تا کم کم عادت کنن و اینکه حتما تابلو متخصص ارتودنسی قید شده باشه ..تو سن پایین خیلی بهتر جواب میده و شاید اصلا کار به جراحی هم نکشه ..