2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اگه سیمش در بره با انبد دم باریک جا میندازم اگه سیمش اذیت کنه با سیم چین قطعش میکنم.چند تا ک ...

به شوهرم گفتم بیا با این ابزار تو خونه نصف کن گفت نه بریم یه دکتر با انبرش نصف میکنه یه دقیقه هم نشد پا شدم 90 واقعا وجدان ندارن

سلام، عزیزم اورتودنسی توی سن پایین بهتره، من برادرمو فک بالاش عقب تر از فک پایینش بود و دکتر گفت چون ...

درسته.تو سن پایین انحراف فک راحت اصلاح میشه

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
من پارسال رفته بودم دوفک 3 تومن بود فک بالا تکی 2 تومن ،پایین تکی 1.5 

چه خوب منم پارسال رفتم شد 5500

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
من پارسال رفته بودم دوفک 3 تومن بود فک بالا تکی 2 تومن ،پایین تکی 1.5 

تاکید میکنم.گول قیمت رو نخورید برید پیش دندانپزشکی که رفته چند ماه دوره دیگه اومده ارتودنسی میکنه.حتما حتما حتما برین پیش متخصص ارتودنسی.در ظاهر کار راحتی میاد ولی کاملا به تخصص احتیاج داره

سلام، عزیزم اورتودنسی توی سن پایین بهتره، من برادرمو فک بالاش عقب تر از فک پایینش بود و دکتر گفت چون ...

بیحسش می کنن؟

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
 بیحسش می کنن؟

حرصمو در آوردین😂😂.بی حس کجا بود آخه.شما برید یکی دوساعت تو مطب بشینید و کاراشونو نگاه کنید ببینید چیکار میکنن بعد که ترستون ریخت تصمیم بگیرین.ولی چون انحراف فک داره پسرتون حتما حتما حتما اقدام کنید که تو این سن رشد به راحتی قابل اصلاحه ولی اگه دیر بشه باید جراحی بشه

تاکید میکنم.گول قیمت رو نخورید برید پیش دندانپزشکی که رفته چند ماه دوره دیگه اومده ارتودنسی میکنه.حت ...

اره پیش متخصص ارتودنسی رفتم ،دانشجو ها مامانم خیلی ازش تعریف کرده بودن منم رفتم پیشش ،البته امسال اینگار 500 اضافه شده

لطفا لایک نکنین مرسی💝
 بیحسش می کنن؟

نه بی حسی نداره، مگر اینکه یکی دندونش اصلا از جای نامناسب رشد کرده باشه، مثلا از توی سقف دهن که با اورتو نشه جا به جاش کرد، اون دیگه جراحی میخواد، وگرنه یه نامرتب بودن معمولی زیاد دردسر نداره، به جز اون دندون درد اولش
بازم میگم پیش دکتر خوب ببرید، من خودم اوردتودنسی کردم پیش دکتر خوب نرفتم و کامل ردیف نشد دندونام، الانم مطبشو جمع کرده

اما برادرمو کلی تحقیق کردیم و یه دکتر خوب پیدا کردیم، هنوز یه سال نشده کل دندونای فک بالاش درست شده خدارو شکر

اره پیش متخصص ارتودنسی رفتم ،دانشجو ها مامانم خیلی ازش تعریف کرده بودن منم رفتم پیشش ،البته امسال ای ...

درسته.هر سال ده درصد افزایش قیمت دارن