2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 110 پست
یعنی به دکتر بگم از این موم ها برام بذاره؟ اره خیلی اذیتم میکنه الانم همه لثم زخمه جای سیم ها همش رو ...

اول بگرد پیدا کن ببین کجای سیمت زخمی میکنه بعد رو اون یه تیکه موم بذار قشنگ فشار بده تا بره لای سیمها.تو یکی دو ساعت خوب میشه.دکتر لازم نیست

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل درد داره بعد عادی میشه رو حرف زدن تاثیر نداره. دیروز یکی از سیما در امد تو دهنم بود دکترم نبود رفتم یه دندونپزشک با انبرش نصف کنه تا شنبه برم پیش دکترم 90 هزار تومن گرفت هنوز تو شوکم مگه میشه فقط یه سیمو نصف کرد ترمیم نکرد که😔

وای چقدر واس شما سخت و طولانی شده 

آره خیلی اذیت شدم پدرم درومد جنس دندونام خوب نبود اون موقع که من انجام می دادم اوج تحریم ها بود خود دکتر می گفت وسایل به سختی مخفیانه از کشور ها می خرن پس مطمئنا جنس و موادش خوب نبود

اول بگرد پیدا کن ببین کجای سیمت زخمی میکنه بعد رو اون یه تیکه موم بذار قشنگ فشار بده تا بره لای سیمه ...

بعضی وقتا جای سیم کلا میوفته ولی بعضی جاهام زخم میکنه البته برای من اخراشه گفته تا عید باز میکنم

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اوایل درد داره بعد عادی میشه رو حرف زدن تاثیر نداره. دیروز یکی از سیما در امد تو دهنم بود دکترم نبود ...

من خودم اگه سیمش در بره با انبد دم باریک جا میندازم اگه سیمش اذیت کنه با سیم چین قطعش میکنم.چند تا کش هم گرفتم از دکتر تو مواقع ضروری خودم حلش میکنم.لازم نبود ببری بدی دکتر قطع کنه تو خونه برادر یا پدرتون هم میتونست

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

سلام، عزیزم اورتودنسی توی سن پایین بهتره، من برادرمو فک بالاش عقب تر از فک پایینش بود و دکتر گفت چون سنش کمه ممکنه با اورتودنسی درست شه وگرنه باید عمل کنه

معمولا 2 سال ثابت میذارن، بعدشم 6 ماه متغیر. برای پایه گذاری ثابتش 4 تا کش میندازن بین دندونای آخر تا جا باز شه و بتونن پایه ها رو بذارن، که اون یکی دو هفته ای درد داره چون کل دندونا یه خورده جا به جا میشن، البته با استامینوفن دردش کم میشه، توی این دو سالم نباید چیزای سفت گاز بزنه چون براکتاش میشکنن و هر براکتم تقریبا 50 تومن هزینش میشه جدای از اونم ممکنه مدت درمانش طولانی تر بشه.

اون اورتوی متحرکم یکی دو هفته ی اول سین و شینش میزنه چون میخوره به سقف دهن اما بعدش درست میشه.

اوایل هم ممکنه براکتا باعث آبسه زدن لثه بشن که یه آدامس دکتر میده توی آب حل میکنید میذارید روی براکتا

به نظرم پیش بهترین دکتر ببریدش، چون 2-3  سال میخواید وقت بذارید حیفه بعدا دندونا برگرده جای اولش، ما شهرستان هستیم، پارسال که شروع کردیم هزینش شد 6 تومن (ثابت و متحرک)، امسال داره برای فقط ثابت 7 تومن میگیره