2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 110 پست
همه اشو یکجا که نمیدی.هر ماه که میری برا ویزیت یه مبلغی میدی تو دوسال تموم میشه

می دونم ولی هزینه ای که من دادم خیلی کمتر از اینه! چقدر مثلا هر جلسه میدی؟ شما مطب دکتر میری؟یا یه جای بیمارستانی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه تون چندسالشه؟ من یکی از دوستام ک بچه بوده ارتو کرده الان ک 21 سالشه میگه یکم تغییر کرده ب ح ...

راستش سنشو پرسیدم می گه هر چه زودتر بهتر ۱۰ سالشه تقریباً

ولی اگه برگرده واقعا بی فایده است اینقدر هزینه کردم و سختیشم که یه طرف

شما از دکتر خودت شنیدی زودتر از ۱۸ برمی گرده؟

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

دکتر وقتی ارتودنسی کرد تو جلسه اول خودش یه کیت کامل از مسواک و نخ دندان و موم و و و بهت میده و کاملا آموزش میده چطور استفاده کنی بهمراهش یه سی دی هم میده جهت آشنایی بیشتر با ارتودنسی 

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
یعنی به دکتر بگم از این موم ها برام بذاره؟ اره خیلی اذیتم میکنه الانم همه لثم زخمه جای سیم ها همش رو ...

تازه ارتودنسی کردی

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
یعنی به دکتر بگم از این موم ها برام بذاره؟ اره خیلی اذیتم میکنه الانم همه لثم زخمه جای سیم ها همش رو ...

نه بگو بهت بده خودت هر وقت دیدی اذیت می کنه بذار روش. فکر کنم تازه ارتودنسی کردی عادت نداری هنوز بهش

راستش سنشو پرسیدم می گه هر چه زودتر بهتر ۱۰ سالشه تقریباً ولی اگه برگرده واقعا بی فایده است اینقدر ...

شما حتما با یه متخصص ارتودنتیست مشورت کن راه درست رو بگن.اگه درسست انجام بده کارشو به هیچ وجه برنمیگرده

می دونم ولی هزینه ای که من دادم خیلی کمتر از اینه! چقدر مثلا هر جلسه میدی؟ شما مطب دکتر میری؟یا یه ج ...

من هر جلسه 200 تومن میدم.بیمارستان نیست.مطب خصوصیه

اونوقت دوباره هزینه دادی؟؟یا با هزینه قبلیت دوباره ارتودنسی کرد

نه دوباره ندادم اون موقع که من انجام دادم 1 تومن بود هزینه اش واقعا در توانم نیست دوباره . بهم دکتر گفت نمی خواد