2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 110 پست
ولی به نظرم گرون گفت ۵ تومان خیلیه  شما که ۷ دادی چرا اینقدر زیااد؟

اگه شک دارین میتونین به چند دکتر دیگه سر بزنید ولی  حتما متخصص ارتودنسی باشه.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐همچین خبرایی نیست.من الان دوساله دارمش.نترسونید.وقتی دندونهاش قشنگ مرتب شد متوجه میشه که چقدر کار ...

فک پایینش یه کم جلو 

واقعا لازمه انجام بشه ولی دلهره داره می کشتم خودم با این سنم از دندونپزشک می ترسم چه برسه به بچه خدا کنه راحت باشه

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

سلام بچه تون چندسالشه؟ من یکی از دوستام ک بچه بوده ارتو کرده الان ک 21 سالشه میگه یکم تغییر کرده ب حالت قبل برگشته میگفت بهش گفتن باید میذاشتی بعد 18 ارتو میکردی ک تغییر نکنه اینو بپرسین حتما..

من یه فکم ارتو کردم تو حرف زدن و اینا ب هیچ وجهه تاثیر نداره یه هفته اولش درد داره غذا نمیتونی بخوری بعد عادی میشه هربارم که سیمش عوض میکنه یه کم درد میگیره بعد خوب میشه ولی من دهنم همش زخم میشه سیم هاش همش میره تو لثه و لپم، جای سیم هاش همش رو لثمه خیلی بده اینش البته نه همیشه ولی این مورد خیلی اذیت میکنه

دکتر منم ک تهرانن دکتر کرمی فر هستن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
وای خیلی مراقبت می خواد.معلمم ارتودونسی کرده بود یه دفعه سیم رفته بود تو لپش . اگه بچه س بزارین بزر ...

عزیزم اون سیم اضافه بوده باید میرفت به دکترش می گفت هم لحظه می چیندش

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

به نظر منم الان انجام بده خیلی بهتره درد اصلا و ابدا ندارن فقط اوایل یه کم بدگیرشه و نمی تونه خوب غذا بخوره همین و بس بعدش اینقدر ذوق داره که زودتر بره تا رنگ کش هاش انتخاب کنه و.... . فقط خیلی مراقبت می خواد . حتما هم تا تو این سن هست انجام بده من وقتی 8 سالم بود دکتر گفت باید ارتودنسی کنی هزینه اش 400 میشد بابام نداشت بده تا 5 سال پیش که انجام دادم ولی متاسفانه دو تا از دندونام دوباره به حالت اول خودشون برگشتن و مجبور شدم دوباره ارتودنسی کنم الان 6 ساله واسم طول کشیده اگه سن کم انجام داده بودم اینقدر مشکلات بوجود نمی اومد

به نظر منم الان انجام بده خیلی بهتره درد اصلا و ابدا ندارن فقط اوایل یه کم بدگیرشه و نمی تونه خوب غذ ...

اونوقت دوباره هزینه دادی؟؟یا با هزینه قبلیت دوباره ارتودنسی کرد

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
فک پایینش یه کم جلو  واقعا لازمه انجام بشه ولی دلهره داره می کشتم خودم با این سنم از دندونپزشک ...

پس واجب شد حتما بره ارتودنسی تا اون انحراف فک رو هم اصلاح کنن.الان سنش مناسبه حتما ببرین.اصلا ترسی نداره.میتونید برین پیش دکتر و مشکلتون رو بگین که چون اطلاعی از روند کار ندارم میترسم این کار رو انجام بدم و میخوام یه ساعتی تو مطب باشم و نگاه کنم.شما خودتون اینقدر استرس دارین اونم منتقل میکنید به پسرتون

به نظر منم الان انجام بده خیلی بهتره درد اصلا و ابدا ندارن فقط اوایل یه کم بدگیرشه و نمی تونه خوب غذ ...

وای چقدر واس شما سخت و طولانی شده 

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
سلام بچه تون چندسالشه؟ من یکی از دوستام ک بچه بوده ارتو کرده الان ک 21 سالشه میگه یکم تغییر کرده ب ح ...

ببین یه چی هست مثل این ازشون بخواه وقتی دیدی داره اذیت می کنه بذار روش خوب میشه بد یه مدت. فکر کنم بهش میگن موم

سلام بچه تون چندسالشه؟ من یکی از دوستام ک بچه بوده ارتو کرده الان ک 21 سالشه میگه یکم تغییر کرده ب ح ...

اونایی وه تو سن پایین ارتودنسی میکنن پس از تمام شدن و ردیف شدنش از یه ارتودنسی متغییر فقط شبها استفاده میکنن تا سن رشد تموم بشه.دکتر اون دوستتون کاربلد نبوده حتما

وقتی ارتودنسی تموم شد یه چیزی دوباره میدن می خواستم بدونم اون ر وحرف زدن تاثیر داره؟؟؟

ببین یه چی هست مثل این ازشون بخواه وقتی دیدی داره اذیت می کنه بذار روش خوب میشه بد یه مدت. فکر کنم ب ...

یعنی به دکتر بگم از این موم ها برام بذاره؟ اره خیلی اذیتم میکنه الانم همه لثم زخمه جای سیم ها همش رو لثم میوفته 

لطفا لایک نکنین مرسی💝