2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 110 پست
تاکید میکنم.گول قیمت رو نخورید برید پیش دندانپزشکی که رفته چند ماه دوره دیگه اومده ارتودنسی میکنه.حت ...

دقیقا باباش می گه کاری نداره که چرا اینقدر گرون می گن از یه جا است ام اس تبلیغای اومده هر فک ۱ میلیون و ۹۰۰ 

می‌خوام برم از اونم بپرسم ( به اصرار باباش میگه خیلی گرون نرو دارن الکی پول می گیرن

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
نه دعا کنین بسلامتی از این سیم ها راحت شم دهنم همش زخم میشه خستم کرده

جمیع الارتودنسی خلاص بشیم از شر این سیمها بلند بگو آمییین😂😂

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته.هر سال ده درصد افزایش قیمت دارن

ولی خیلی کارشون راحته من میرم داخل و میام بیرون کلش 1 دقیقه میشه ،دست دکتره خیلی تنده همین میخوابی 1 دقیقه ای میگه بسلامت ،تند تند مریض میبینن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
نه بی حسی نداره، مگر اینکه یکی دندونش اصلا از جای نامناسب رشد کرده باشه، مثلا از توی سقف دهن که با ا ...

کدوم دکتر بردی اگه تهرانی بگو منم ببرم اونجا

دقیقا باباش می گه کاری نداره که چرا اینقدر گرون می گن از یه جا است ام اس تبلیغای اومده هر فک ۱ میلیو ...

بعدا پشیمون میشسد.چون انحراف فک هم داره باید حتما متخصص ارتودنسی باشه که از انحراف فک سر در بیاره.

ولی خیلی کارشون راحته من میرم داخل و میام بیرون کلش 1 دقیقه میشه ،دست دکتره خیلی تنده همین میخوابی 1 ...

خب اونام پول تخصصشونو میگیرن ولی درسته خیلی گرونه

کدوم دکتر بردی اگه تهرانی بگو منم ببرم اونجا

نه تهران نیستیم شهرستانیم
این هزینه ای که دکترا میگیرن فقط به خاطر حق الزحمه که نیست، به خاطر موادیه که استفاده میکنن، جنس سیم ها فولاد ضد زنگه، چسبی که براکتارو باهاش میزنن به دندونا وارداتیه، چون نباید دندونو بپوسونه. البته هر چه که یه دکتر ماهرتر باشه بالتبع دستمزدشم بالاتر میره دیگه

اره پیش متخصص ارتودنسی رفتم ،دانشجو ها مامانم خیلی ازش تعریف کرده بودن منم رفتم پیشش ،البته امسال ای ...

عزیزم کدوم دکتر رفتی؟

دقیقا باباش می گه کاری نداره که چرا اینقدر گرون می گن از یه جا است ام اس تبلیغای اومده هر فک ۱ میلیو ...

نه گرون نیست که رو نرخه الان همه جا همین قیمته

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
عزیزم کدوم دکتر رفتی؟

عزیزم من فقط صفحه اخر رو خوندم من خودم تو کلینیک ارتودنسی کار میکردم ..بعضی دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن ..درد نداره ..البته استانه درد در هر کس فرق میکنه ولی از سیمهای نرمتر شروع میکنن تا کم کم عادت کنن و اینکه حتما تابلو متخصص ارتودنسی قید شده باشه ..تو سن پایین خیلی بهتر جواب میده و شاید اصلا کار به جراحی هم نکشه ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
نه دعا کنین بسلامتی از این سیم ها راحت شم دهنم همش زخم میشه خستم کرده

فکر کنم روی صورتتون میخوابین که زخم میشه ..والبته بعضی سیمها رو درست باید جا بزنن که زخم نکنه اونائکه شبیه گردی سنجاق لباسن رو فک کنم میگید ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
واس بچه ها متغیر می زارن؟ پس بگم ثابت بزاره

خود دکتر تشخیص میده بستگی به دندوناش داره فک کنم 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم