سلوی70سابق مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 عنوان کی بچه دوساله داره | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 50 پست میشه لطفا وزنشونو بگید...دختر من ۸ کیلو بیشتر نیست.فقط پوست روی استخونه...هیچی نمیخوره هیچی...بگید من چیکار کنم... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1404/01/01 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 بهش غذای مقوی بده احساس میکنم وزنش کمه احساس نکن واقعا خیلی کمه 😩 مشکل نخوردنشه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
ددال عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 8633 کلا زیر نموداره.همه اینایی که گفتی به هشت روش سامورایی میدم نمیخوره دختر من به گوشی نگاه کنه میخوره
دخترکم۱۴۰۱ عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 6250 سونو انجام دادید ؟ دستگاه گوارشش رد کامل چک کنید...این حجم از بی اشتهایی حتما علتی داره دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم عجل لولیک الفرج ❤
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 من بچه ندارم بچه خواهر شوهرم با بازی و سر گرم کردن بهش غذا میدیم به دل خودش مثلا سس بخواد نوشابه هر ... بخاطر مشکل کلیه اش نوشابه و تنقلات سمه براش.فقط غدای سالم که اونم نمیخوره خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
h2i عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1350 کلا زیر نموداره.همه اینایی که گفتی به هشت روش سامورایی میدم نمیخوره شیر خشک میخورده یا شیر مادر ؟شیشه میخوره؟
دنیاجوووووووونشممم عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4488 بچم دوسالشه ماشاالله ۱۵ کیلوعهجسته و هیکلن به دو ساله ها نمیخوره ماشاالله هزار ماشاالله تـوےِ قَلبَܩ تـو لـایِقِ سَلطَنَتـےღ♛️✨️
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 من خودمم هیچی نمیخورم چ برسه ب بچه دوسالهحق دارع اصن اشتها ندارع شاید ببرش دکتر دکتر متخصص بردم شربت و پودرو چی و چی.هیچ فرقی نکرد حتی یه ارزن خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 دختر من به گوشی نگاه کنه میخوره نه خواهر گوشی کیلویی چنده اصلا خوشش نمیاد خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 شیر خشک میخورده یا شیر مادر ؟شیشه میخوره؟ شیرمادر که قطعش کردم.شیشه ابدا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 بچم دوسالشه ماشاالله ۱۵ کیلوعهجسته و هیکلن به دو ساله ها نمیخوره ماشاالله هزار ماشاالله خداحفظش کنه یه دغدغه کمتر از بقیه داری بخدا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
اسماننیلگون عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1078 از شیر بگیرش،منم پسرم اصلاااا غذانمیخوردددوسالگی ازشیرگرفتمش الان دوسالونیمشه خیلی بهتر شده
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 سونو انجام دادید ؟ دستگاه گوارشش رد کامل چک کنید...این حجم از بی اشتهایی حتما علتی داره سونو نه انجام ندادیم.میدونی فقط شکلات دوست داره منم نمیدم بهش چون سمه براش...بقیه غداها در حد ناخنک زدن خیلی کم.همه رو میریزم دور خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 از شیر بگیرش،منم پسرم اصلاااا غذانمیخوردددوسالگی ازشیرگرفتمش الان دوسالونیمشه خیلی بهتر شده خیلی وقته گرفتمش خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
h2i عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1350 شیرمادر که قطعش کردم.شیشه ابدا با لیوان نی دار امتحان کن کارتون بزا براشبازی بازی بدهبزار خودش همه جارو کثیف کنه فضای غذا خوردن رو عوض کن مثلا برید تو اتاقش به عروسکها بدید بعد دخترتم بخورهمدل هواپیمایی بدید غذا و خوراکی مورد علاقهش چیه؟تزئینش کنیدتوی ظرف های اسباب بازیش بریزید
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18912 با لیوان نی دار امتحان کن کارتون بزا براشبازی بازی بدهبزار خودش همه جارو کثیف کنه فضای غذا خوردن رو ... خواهرجان تمام کارایی که گفتی کردم😔عجیبه واقعا ولی هیچ علتقه ای به غذا نداره.فقط عشق شکلاته که نمیدم بهش. خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر