2777
2789
عنوان

کی بچه دوساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 50 پست
با لیوان نی دار امتحان کن کارتون بزا براشبازی بازی بدهبزار خودش همه جارو کثیف کنه فضای غذا خوردن رو ...

همین الان ۴ تا بسته پنیر متفاوت تو یخچال دارم باورت میشه یکبارم نمیخوره؟

همش دارم چیزای متفاوت میارم شاید به ذائقش بخوره ولی همه چیزو تف میکنه بیرون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

احساس نکن واقعا خیلی کمه 😩 مشکل نخوردنشه

عزیزم دکتر ببرش . 

بعد از شیر گرفتی ؟ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرجان تمام کارایی که گفتی کردم😔عجیبه واقعا ولی هیچ علتقه ای به غذا نداره.فقط عشق شکلاته که نمیدم ...

اونو که حتما نده و حتی در دسترسم نباشه 

ولی بستنی رو مثلا روش ترافل بریز 

قاشق و بشقاب عروسکی بگیر

الان طول روز دقیقا چی میخوره؟

بخاطر مشکل کلیه اش نوشابه و تنقلات سمه براش.فقط غدای سالم که اونم نمیخوره

منم نمیزارم بخوره عشقم ولی میدم دستش باشه و اینکه میزارم کثیف کاری کنه هی دستمال دستم نیست پشتش برا همین پیش من میاد تپل میشه باز میره پیش مامانش بچه لاغر میشه قلب دارن دیگ خدا ایشالله بهت صبر و توان بده من بچه ندارم اعصابم قوی تره 

اونو که حتما نده و حتی در دسترسم نباشه ولی بستنی رو مثلا روش ترافل بریز قاشق و بشقاب عروسکی بگیرالان ...

۲ تا سرویس متفاوت گرفتم براش.

نه خودمم بخاطرش نمیخرم حتی که نبینه و بخواد.

هیچی یک چهارم تخم مرغ

دیگه تاظهر هیچی هیچی

۳ تاقاشق برنج فقط خالی

سوپ و آش و ابگوشت ابدا

شبم یدونه میوه ای چیزی...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همین الان ۴ تا بسته پنیر متفاوت تو یخچال دارم باورت میشه یکبارم نمیخوره؟همش دارم چیزای متفاوت میارم ...

بزار جلوی دیدش باشه و بخش اصرار نکن بخوره

بدتر لج می‌کنه

وسایل رو بچین رو میز خودت شروع کن به خوردن 

مثلا مغزیجات بچین رو میز 

پاورچین یادته چجوری نخود میخوردن؟‌ همونجوری شروع کن بخور ولی به بچه‌ت هیچی نگو ، همزمان حواست باشه که جلوی چشمش این کار رو بکنی . یکمم هیجان بده تا توجهش جلب شه

بچه ها عاشق بازی‌ن ، همه طول روزشون از وقتی از خواب بیدار میشن تا شب که میخوان بخوابن رو به چشم بازی میبینن

ماهم باید کارهاشون رو مثل غذا خوردن ، لباس پوشیدن ، حموم کردن و .. با بازی انجام بدیم تا راه بیان

منم نمیزارم بخوره عشقم ولی میدم دستش باشه و اینکه میزارم کثیف کاری کنه هی دستمال دستم نیست پشتش برا ...

اگه ببینه و بخواد نمیشه جلوشو گرفت جیع و داد و فریاد میکشه منو که بده بخورم!هرچی ضرر داره میخواد.

بزار جلوی دیدش باشه و بخش اصرار نکن بخورهبدتر لج می‌کنهوسایل رو بچین رو میز خودت شروع کن به خوردن مث ...

آفرین این ایده جدیدی بود‌

من همش با قاشق دنبالشم

۲ تا سرویس متفاوت گرفتم براش.نه خودمم بخاطرش نمیخرم حتی که نبینه و بخواد.هیچی یک چهارم تخم مرغدیگه ت ...

ببین میوه چی دوست داره همون رو ریز کن تو بشقاب بچین بزار رو میزی که قدش میرسه

تخم مرغ رو طعم دار کن 

برنج رو هم ببین دوست داره با چی‌بخوره ، با ماست .. زیتون ، 

سعی کن همون برنج رو یکم کته تر بپزی بعد له کن گردش کن مثل توپ قلقلی شه . چندتا بزار تو بشقاب بازی بازی بهش بده بعد بهش اجازه بده تو دستش لهشون کنه یا ازش بخواه که بزاره تو دهنت و خودتم بخور

اگه ببینه و بخواد نمیشه جلوشو گرفت جیع و داد و فریاد میکشه منو که بده بخورم!هرچی ضرر داره میخواد.

اره دختر منم همینه

شکلات و بستنی رو مجبور شدم بهش بدم 

ولی هنوز در مقابل نوشابه دارم مقاومت میکنم

ببین میوه چی دوست داره همون رو ریز کن تو بشقاب بچین بزار رو میزی که قدش میرسهتخم مرغ رو طعم دار کن ب ...

وای مرسی بخدا این ایده هاجدید بود

چشم حتما امتحان میکنم.

اره دختر منم همینهشکلات و بستنی رو مجبور شدم بهش بدم ولی هنوز در مقابل نوشابه دارم مقاومت میکنم

دختر من مشکل کلیه پیدا کرده نوشابه و شکلات و هله هوله سمه براش...

البته من خودم این ایده هارو قبول ندارم🤣

از همون اول غذارو میذاشتم جلوی دخترم میگفتم خودت بخور یا میخورد یا نمی‌خورد و گرسنه میموند و دوباره میومد می‌گفت غذا بده