2777
2789
عنوان

کی بچه دوساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 50 پست
بهش غذای مقوی بده احساس میکنم وزنش کمه

احساس نکن واقعا خیلی کمه 😩 

مشکل نخوردنشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ندارم بچه خواهر شوهرم با بازی و سر گرم کردن بهش غذا می‌دیم به دل خودش مثلا سس بخواد نوشابه هر ...

بخاطر مشکل کلیه اش نوشابه و تنقلات سمه براش.

فقط غدای سالم که اونم نمیخوره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من خودمم هیچی نمیخورم چ برسه ب بچه دوسالهحق دارع اصن اشتها ندارع شاید ببرش دکتر

دکتر متخصص بردم شربت و پودرو چی و چی.

هیچ فرقی نکرد حتی یه ارزن

بچم دوسالشه ماشاالله ۱۵ کیلوعهجسته و هیکلن به دو ساله ها نمی‌خوره ماشاالله هزار ماشاالله

خداحفظش کنه یه دغدغه کمتر از بقیه داری بخدا

سونو انجام دادید ؟ دستگاه گوارشش رد کامل چک کنید...این حجم از بی اشتهایی حتما علتی داره

سونو نه انجام ندادیم.

میدونی فقط شکلات دوست داره منم نمیدم بهش چون سمه براش...

بقیه غداها در حد ناخنک زدن خیلی کم.همه رو میریزم دور

از شیر بگیرش،منم پسرم اصلاااا غذانمیخوردددوسالگی ازشیرگرفتمش الان دوسالونیمشه خیلی بهتر شده

خیلی وقته گرفتمش

شیرمادر که قطعش کردم.شیشه ابدا

با لیوان نی دار امتحان کن 

کارتون بزا براش

بازی بازی بده

بزار خودش همه جارو کثیف کنه 

فضای غذا خوردن رو عوض کن مثلا برید تو اتاقش به عروسکها بدید بعد دخترتم بخوره

مدل هواپیمایی بدید 

غذا و خوراکی مورد علاقه‌ش چیه؟

تزئینش کنید

توی ظرف های اسباب بازی‌ش بریزید

با لیوان نی دار امتحان کن کارتون بزا براشبازی بازی بدهبزار خودش همه جارو کثیف کنه فضای غذا خوردن رو ...

خواهرجان تمام کارایی که گفتی کردم😔

عجیبه واقعا ولی هیچ علتقه ای به غذا نداره.

فقط عشق شکلاته که نمیدم بهش.