2777
2789
عنوان

تست بتا

204 بازدید | 23 پست

سلام 

من ی هفته قبل پریودیم تست بتا دادم استرس و توهم بارداری داشتم 

0.8 بود دکتر گفت منفیه 

ولی شکمم خیلی بزرگ شده 

و داره بزرگتر میشه 

سفته ی حالتیه اصلا چربی نست فک میکنم خیلی استرس دارم 

رابطه کامل نبوده بدون دخول خیلی سطحی اونم تقریبا ی ماه پیش شاید بیشتر و دفه پیش پریود شدم و امروز باید میشدم ولی هنوز نشدم خیلی نگرانم لطفا تگ میدونید کمکم کنید

یک روز تاخیر در قاعدگی چیز قابل توجهی نیست

درسته ولی بزرگ شدن شکمم خیلی غیر عادیه 

چون شنیدم ک بعضیا باردار بودن و پریود هم شدن چون ماهای پیش پریود شدم ولی ی روز کم تر بود نسبت به بقیه روزا 

خیلی شکمم گنده شدهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی بزرگ شدن شکمم خیلی غیر عادیه چون شنیدم ک بعضیا باردار بودن و پریود هم شدن چون ماهای پیش پر ...

احتمال بارداری خیلییییی کم

استرس روی چرخه قاعدگی اثر میذاره باعث تغییرات هورمونی نفخ و در نهایت ورم شکم 

احتمال بارداری خیلییییی کماسترس روی چرخه قاعدگی اثر میذاره باعث تغییرات هورمونی نفخ و در نهایت ورم ش ...

آخه شکلش گرد شده ینی جلو اینه نگاه میکنم انقد بزرگه و جلو اومده 

بعدشم تست بتا ممکنه اشتباه کنه؟؟؟ آزمایش خون دادم گفت منفی ولی ی هفته پیش تقریبا

آخه شکلش گرد شده ینی جلو اینه نگاه میکنم انقد بزرگه و جلو اومده بعدشم تست بتا ممکنه اشتباه کنه؟؟؟ آز ...

عزیزم ازمایش بتا خطا داره باه ولی با رابطه سطحی بارداری خودش به صفر درصد نزدیک میشه

عزیزم ازمایش بتا خطا داره باه ولی با رابطه سطحی بارداری خودش به صفر درصد نزدیک میشه

خب مشکل  چیه چیکار کنم این شکم لامصبو 

گرمیجات بخورم؟

خیلیی بزرگ شده گرد شده ریرش یکم ترک شده 

دکتر گفت اژ چاقی ولی دکتر خوبی نبود نمیفهمید زیاد 

چون فقط اژ شکم و پهلو خیلی  چاق شدم 

خب مشکل چیه چیکار کنم این شکم لامصبو گرمیجات بخورم؟خیلیی بزرگ شده گرد شده ریرش یکم ترک شده دکتر گفت ...

احتمالا به خاطر نفخ و استرس ایجاد شده

اول اینکه با اطمینان ۹۹ درصد بهت میگم باردار نیستی

اگه بعد چند روز بازم پریود نشدی ( تا یک هفته اینده) محدد تست بتا بده و اگه بازم منفی بود ازمایش سطح هورمون بده

برای کاهش ورم شکم هم نعنا زنجبیل بابونه و بخور و چیزایی که باعث نفخ نخور

اگه ورم همراه با درد بود حرفای منو فاکتور بگیر و همون روز برو دکتر 

احتمالا به خاطر نفخ و استرس ایجاد شدهاول اینکه با اطمینان ۹۹ درصد بهت میگم باردار نیستیاگه بعد چند ر ...

ن درد نداره ورم بدون درد 

دور شکمم 100 سانت شدهه 

ینی اینطوری نیس ک فقط شکمم اژ معده شروع میشه کلا بزرگ شده

حالا خداکنه پریود بشم زودتر 

آزمایش سطح هورمون چیه؟ 

ن درد نداره ورم بدون درد دور شکمم 100 سانت شدهه ینی اینطوری نیس ک فقط شکمم اژ معده شروع میشه کلا بزر ...

پس مشکلی نیست

اگه بعد ۸ روز بازم پریود نشدی برو دکتر در عیر صورت زیاد حای نکرانی نداره

ازمایش سطح هورمون بررسی میکنه ایا اختلال هورمونی دارین که شکمتون ورم کرده

پس مشکلی نیستاگه بعد ۸ روز بازم پریود نشدی برو دکتر در عیر صورت زیاد حای نکرانی ندارهازمایش سطح هورم ...

دکتر براک آزمایش کیست نوشت نرفتم هنوز وقت ندارم فعلا 

مم میترسم اژ بارداری باشع 😑

چون هنوز پریود نشدم و خیلی بزرگ شده 

بعضی وقتا حالت تهوع میشم 

دکتر براک آزمایش کیست نوشت نرفتم هنوز وقت ندارم فعلا مم میترسم اژ بارداری باشع 😑چون هنوز پریود نشدم ...

بارداری نیست خواهر من دوست داری محدد بتا بده

ازمایش کیست هم اگه اشاره کردن حتما بده

آخه فعلا نمیتونم برم امیدوارم زودتر پریود شم چی بخورم برا اینک زود پریود بشم خیلی قوی؟؟؟

جعفری دارچین اناناس کنجد زنحبیل

مدروکسی پروژسترون البته باید تجویز پزشک باشه

تو چرا صبر نمیکنی تا ۸ روز!؟ 

جعفری دارچین اناناس کنجد زنحبیلمدروکسی پروژسترون البته باید تجویز پزشک باشهتو چرا صبر نمیکنی تا ۸ رو ...

هیچوقت انقد دیر ب دیر نشدم 

ینی همیشه سر موقع الان هنوز نشدم یکم مشکوکه شکمم بزرگ شده حالا انشاالله ک هیچی نباشه حوصله دردسر ندارم

رازیانه خوردم خداکنه پریود شم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز