2777
2789

سالی ک شما بدنیا اومدی من رفتم دانشگاه من پارسال ازدواج کردم نگو ک توهم همینطور😭😭😭😭

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه فایده نداره

قبل از ازدواج باید همه چیو بسنجید، نه بعدش!

الانم دیگه تصمیمت رو گرفتی و ازدواج کردی عزیزم کاری نمیشه کرد دیگه، زندگی که خاله بازی نیست امروز یه کاریو انجام بدی فردا پشیمون بشی و بزنی همه چیو خراب کنی!

الان دیگه ازدواج کردی، باهاش کنار بیا و تمرکزت رو بذار روی زندگیت، در کنارش میتونی درستم بخونی و کارایی که دوست داری انجام بدی، همه چیو در کنار هم داشته باش، خصوصا درست! سعی کن درس و تحصیلات رو بخاطر ازدواج کنار نذاری 

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چرا نگیره وقتی ناراضیه؟؟؟

شما چند سالته؟! صحبتاتون یه جوریه انگار تو دنیای واقعی زندگی نمی‌کنین🙄 آدم مگه واسه هر نارضایتی طلاق میگیره؟ مگه راحته زندگی بعد طلاق واسه دختر به این سن که قطعا کار هم نداره و مستقل نیس ، بعدش تضمینی هست با یه آدم بهتر آشنا بشه؟ تازه اگه برخورد خانوادشو فاکتور بگیریم 

شما چند سالته؟! صحبتاتون یه جوریه انگار تو دنیای واقعی زندگی نمی‌کنین🙄 آدم مگه واسه هر نارضایتی طلا ...

تضمین برای اشنایی مگه حتماباید با یه مردی زندگی کنه؟؟؟ طلاقم بستگی به نارضایتی داره و ازدواج زوری توی سن کم میتونه ملاک باشه رفتار خونواده هم اگر بتونه ارث بگیره یا مهریشو نبخشه میتونه خونه جدا بگیره کاررو هم ی کار پیدا میکنه دیگه