2777
2789
شما چند سالته؟! صحبتاتون یه جوریه انگار تو دنیای واقعی زندگی نمی‌کنین🙄 آدم مگه واسه هر نارضایتی طلا ...

من مشگلی باهمسر ندارم همسرم پسر خیلی خوبیه اون معیاری که من تو ذهنم داشتم همشو داره انچنان اختلاف سنیم باهم نداریم  ولی من درمورد زندگی پس از ازدواج اشتباه فکر می کردم  اونطوری که من تو ذهنم داشتم اونطور نبوده روز به روز روحیه زندگی کردن از دستم می ره 

تضمین برای اشنایی مگه حتماباید با یه مردی زندگی کنه؟؟؟ طلاقم بستگی به نارضایتی داره و ازدواج زوری تو ...

کسی که نتونسته از زیر ازدواج زوری دربیاد از عهده این چیزا که شما تو ذهنته هم برنمیاد ، ارث اگر هم داشته باشه وقتی والدین در قید حیات هستن که به ایشون نمیدن ، مهریه هم قسط بندیش میکنن به هزار دردسر ، تازه وقتی دلیل قانع کننده نداشته باشه تا شوهرش نخواد نمیتونه طلاق بگیره ، از اینجور نسخه ها برا زندگی بقیه نپیچ دختر خوب🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مشگلی باهمسر ندارم همسرم پسر خیلی خوبیه اون معیاری که من تو ذهنم داشتم همشو داره انچنان اختلاف سن ...

اگه برات سخته با شوهرت صحبت کن ازش کمک بگیر تو کارا ، خودتو مقایسه نکن تا از نظر روحی آرامش داشته باشی و در کل زیاد سخت نگیر که بهت فشار بیاد🙂