2777
2789

سالی ک شما بدنیا اومدی من رفتم دانشگاه من پارسال ازدواج کردم نگو ک توهم همینطور😭😭😭😭

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان دیگه فایده نداره

قبل از ازدواج باید همه چیو بسنجید، نه بعدش!

الانم دیگه تصمیمت رو گرفتی و ازدواج کردی عزیزم کاری نمیشه کرد دیگه، زندگی که خاله بازی نیست امروز یه کاریو انجام بدی فردا پشیمون بشی و بزنی همه چیو خراب کنی!

الان دیگه ازدواج کردی، باهاش کنار بیا و تمرکزت رو بذار روی زندگیت، در کنارش میتونی درستم بخونی و کارایی که دوست داری انجام بدی، همه چیو در کنار هم داشته باش، خصوصا درست! سعی کن درس و تحصیلات رو بخاطر ازدواج کنار نذاری 

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چرا نگیره وقتی ناراضیه؟؟؟

شما چند سالته؟! صحبتاتون یه جوریه انگار تو دنیای واقعی زندگی نمی‌کنین🙄 آدم مگه واسه هر نارضایتی طلاق میگیره؟ مگه راحته زندگی بعد طلاق واسه دختر به این سن که قطعا کار هم نداره و مستقل نیس ، بعدش تضمینی هست با یه آدم بهتر آشنا بشه؟ تازه اگه برخورد خانوادشو فاکتور بگیریم 

شما چند سالته؟! صحبتاتون یه جوریه انگار تو دنیای واقعی زندگی نمی‌کنین🙄 آدم مگه واسه هر نارضایتی طلا ...

تضمین برای اشنایی مگه حتماباید با یه مردی زندگی کنه؟؟؟ طلاقم بستگی به نارضایتی داره و ازدواج زوری توی سن کم میتونه ملاک باشه رفتار خونواده هم اگر بتونه ارث بگیره یا مهریشو نبخشه میتونه خونه جدا بگیره کاررو هم ی کار پیدا میکنه دیگه