2777
2789
عنوان

از دست مادرم دارم سکته میکنم

153 بازدید | 9 پست

فامیلمون فوت کرده من نامزد دارم همش جنگ و دعوا میکرد ک ب نامزدت بگو قبل از تحویل سال زنگ بزنه برای تسلیت منم بهش گفتم و زنگ زدن برای تسلیت البته خودش قصد داشت بزنگه بهم گفت هر وقت خونه خلوت شد بکو بزنگم الان مامانم باز دعوا راه انداخته چرا رفتی بهش گفتی چرا من هر چی میگم میری بهش میگی ی دختر خاله دارم طلاق گرفته و بچش فوت کرده همش منو مقایسه می‌کنه میگه بدبخت میشی توام مثل اونی آینده تو مثل اونه چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دیوونم کرده

نیاز نیست هر کاری کردی به مامانت جواب پس بدی مخصوصا بعد از ازدواجت. از الان یاد بگیر راز نگه دار شوهرت باشی . بهشم گفتی زنگ بزنه اما لازم نبود به مامانت بگی 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

نیاز نیست هر کاری کردی به مامانت جواب پس بدی مخصوصا بعد از ازدواجت. از الان یاد بگیر راز نگه دار شوه ...

آخه اونا سریع  زنگ زدن اینم دعوا گرفت

اشکال نداره زیاد حساس نشو .یه روزی از اون خونه میری و دلت برای این روزا تنگ میشه .

میرم غربت سالی ی بار میبینم اینا و