2777
2789
عنوان

چقدر آدما دورو و عوضی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست
متوجه بشید عزیزم هیچ ارزونی بی عیب نیست

دقیقا همینطوره منم وسوسه شدم گفتم ببینم چطوره اونم هی میگفت بخورید ببینید با دیدن نمیشه نگو خودش میدونسته چیکار می‌کنه روی پسته درجه یک زیرش تماما کهنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ی نوع کم فروشیه دیگه نیست؟قرآنم میگه وای بر کم فروشان

آنقدر ناراحتم عارم میاد اینو جلوی مهمون بزارم حالا فردا دوباره باید هزینه کنیم یکم دیگه بخریم ۱۲ساله خونه خودمم اولین باره سر آجیل عید حرص میخورم

شوهرم دیروز میخواست بگیره ها من گفتم صبر کن باهم میریم پسرمم اذیت میکرد اون نیومد تو اینجوری شد 💔

عیب ندارع گلم خودت ناراحت نکن برات شد تجربه فدای سرت

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
تو یک درصد احتمال بده نمیدونسته به اونم انداختن از کجا مطمئنی قاطی کرده شاید اونم نمیدونسته

دیگه جنسی که به آدم انداخته باشن به یکی دیگه بندازه همون کلاهبرداریه فرقی نداره اونم آجیل فروش که خیلی وارده و می‌دونه چی به چیه

💔پولی که با زحمت بدست میاد اینجوری هدر میشه آدم قلبش میشکنه

اره واقعا... خیر نبینن اینجور ادما... من جات بودم فردا میرفتم دم مغازش ابروشو میبردم... جریان خودم چون تخمه یود گرون نبود نرفتم پس بدم 

عیب ندارع گلم خودت ناراحت نکن برات شد تجربه فدای سرت

شوهرم هی می‌خنده میگه حالا مگه چی شده این همه ناراحتی ولی برای من خیلی سنگین تموم شد حس خیلی بدی دارم امیدوارم دفعه بعد درس بگیرم سمت چیزای ارزونتر نرم هر چقدرم تعریفشو کنن

اره واقعا... خیر نبینن اینجور ادما... من جات بودم فردا میرفتم دم مغازش ابروشو میبردم... جریان خودم چ ...

اصلا نمیتونم برم چون هم با بقیه مغزا قاطی کردمش هم اینکه راهمون دوره فردا یه عالمه کار دارم و دید و بازدید